Make your own free website on Tripod.com

POSITIEF MET KANKER

POSITIEF ZIJN EN BLIJVEN

Home | IK HEB OF GA DOEN | POSITIEF ZIJN EN BLIJVEN | HET BEGON IN 2006 | 2009 WEER KANKER | 2010-2012 Weer Kanker | Kanker 2013 | BOEKEN | VOOR LICHAAM EN GEEST. | CD'S | DVD'S | LINKS

 
Ik ben BRONenergie in een fysiek lichaam.
 
 
 
 
Ik wil ten volle van het leven dat ik nu heb genieten.
 
Ik wil iets voor de wereld doen op de manier die God me geeft.
 
Ik sta mezelf toe een harmonieuze, liefdevolle en inspirerende relatie te hebben met de mensen in mijn leven.
Edith Hagenaar

Als ik de dag verwelkom en alles open laat voelt dat heel vrij.
 
Als ik de ander zich zelf laat zijn voelt dat heel gemakkelijk.
 
 

POSITIEF ZIJN EN BLIJVEN.

Zoals ik altijd heb gezegd aandacht van anderen helpt me echt, je voelt je niet zo alleen staan met die zware rugtas. Maar de enige die echt goed voor MIJ kan zorgen ben ik zelf. Soms laat ik het bij een gedachte, maar meestal zorg ik goed voor mezelf. En het loont de moeite. Niemand kent MIJ zo goed als Ikzelf.

Liefde, humor en geduld zijn de vleugels waarmee je over alle oceanen komt.

Ik heb een lijstje op een keukenkastje geplakt van dingen die ik echt op één dag wil doen, omdat ik soms dingen wil doen en dan is het avond en ben ik het weer vergeten en dat is jammer.

Na het opstaan verbind ik mijn hart met het middelpunt van Moeder Aarde en het middelpunt van het Universum om in het hier en nu verankert te zijn. En ik zeg aura in de grond en dan voel ik de aura rond mijn enkels en dieper.  

Ik verbind mij met Al Dat Is

Verheven Meesters en Healers

Sri Bhagavan

Beer, Wolf en mijn Gids

De groep Hathors

Ik vraag om te mogen Ontwaken.

 

’s Avonds veranker en verbind ik mij weer. Ik bedank voor alle fijne momenten, mijn gezondheid, lieve mensen om mij heen, welvaart, overvloed, mijn auto’tje enz. Een glimlach onderweg. 

 

De glimlach die je uit stuurt komt altijd bij je terug.

 die je uitstuurt, komt steeds weer bij je terug.

Yoga oefeningen uit kiezen bij Yoga Jim. Het neemt per oefening maar een paar minuten en ik zoek uit wat ik prettig vind.(link)   Ik doe 3 van de 5 oefeningen uit het boekje de Fontein der Jeugd van Peter Kelder.

Neem elke dag even de tijd om iets fijns te doen voor jezelf. Neem een bad of douche met Hamma producten, dan hoef je nergens heen. Ga rusten wanneer je voelt dat het nodig is het maakt niet uit hoe laat dat is, wees lief voor jezelf. Ik heb een MP3 en als ik ga rusten zet ik vaak zachtjes een geleide meditatie aan of mooie muziek, soms hoor ik het helemaal soms val ik in slaap, het is balsem voor mijn ziel.

Je lichaam bestaat voor een groot deel uit water. Dr. Masaru Emoto heeft ons foto’s laten zien waarop je duidelijk ziet wat de invloed van goede en slechte gedachten zijn. Of uitgesproken woorden, mooie muziek en Metal Heavy muziek. En dat zelfde gebeurt met het water in je lichaam neem ik aan. Als ik ’s avonds in bed lig leg ik mijn handen op mijn lichaam en zeg: LIEFDE en DANKBAARHEID. Dat zelfde zeg ik ook tegen mijn cellen want zij ruimen alle zieke en dode cellen op. En dat is enorm belangrijk. Van mij mogen de cellen die klaar zijn  naar het licht.

Ook tegen mijn glas water of glaasje wijn zeg ik; LIEFDE EN DANKBAARHEID.

Geef je zelf af en toe een cadeautje, bloemen, iets lekkers, ga tekenen, iets wat jij fijn vindt! En …neem de tijd om er dan ook echt van te genieten.

In oorsprong zijn we heel, dat is onze blauwdruk! Ik las ergens om de communicatie met het informatieveld van je blauwdruk te reactiveren.

Ik luister ook regelmatig naar chakra muziek, want mijn chakra’s hebben veel te lijden tijdens mijn ziekte. Al die emoties die langs komen. Bij mij is het vooral mijn keel- en hart chakra. Het vertellen aan de kinderen en familie vond ik nog steeds het zwaarste.

De cellen in mijn lichaam herstellen zich voortdurend.

Omdat ik geen chemo of bestraling krijg mag ik nog steeds healing geven, meestal doe ik dat op afstand. En gebruik dan de Eenheidsheling, heel fijn om te doen. (link)

waterbefore.jpg
water waar tegen gezegd is:ik maak je dood.

waterlove.jpg
liefde en dankbaarheid

 
 
23 september 2009
 
De 1ste spirituele tekst ooit die ik van mijn zus Leonie krijg!
 
Om heling vragen:
 
Take me to the highest level of the 6th plane to the Temple of the Master of healing.
Connect me to my Master Healer and healing for the highest good.
Balance and center me in mind, body and soul- past, present and future.
By Divine will and Order, cast negative energy from my mind and body - past,present and future - into the Naked Nothinhness.
Fill the voids with positive, healing regenerative energy.
 
Send me healing for my mind and body - past, present and future.
Send me protection for mind, body and soul - past, present and future.
Put bubbles around all negetive energy impacting me from earthly and spiritual planes.
Place me inside of a Pyramid of protection and healing.
Received by Susan Hoy
 
Visualiseer een pyramide. Wit licht stroomt vanuit de top van de pyramide, waar het naar beneden stroomt als een waterval van wit licht.
De "6the plane" is simpel gezegd een adres.
The "Naked Nothingness" is een plaats waar negatieve energie naar toe gestuurd wordt en het geen kwaad kan doen.
 
 
 
 

Enter supporting content here