Make your own free website on Tripod.com

POSITIEF MET KANKER

2009 WEER KANKER

Home | IK HEB OF GA DOEN | POSITIEF ZIJN EN BLIJVEN | HET BEGON IN 2006 | 2009 WEER KANKER | 2010-2012 Weer Kanker | Kanker 2013 | BOEKEN | VOOR LICHAAM EN GEEST. | CD'S | DVD'S | LINKS

 

Wat de rups ervaart als sterven

ervaart de vlinder als geboren worden.

 
4 Juli 2009.
 
Mijn Wereld die weer even/af en toe/ Kanker heet.
 
En plotseling waren er uitzaaingen!
Mijn lichaam heeft een vreemde maar toch wel genieuze manier gevonden om mij dit duidelijk te maken en nog erger te voorkomen.
 
Twee en halve maand geleden kreeg een enorme steek in mijn rechter schouder. Mijn huisarts vond het deze keer geen klacht om een injectie te geven. Dus kreeg ik pijnstillers, soms was de pijn weg dan kwam het weer opzetten. Steeds heviger en ik kreeg ook pijn ter hoogte van de atlas en draaier. Op een gegeven moment wilde mijn vervangend huisarts de internist bellen om te overleggen maar die was op vakantie. Ik kreeg een brief mee voor mijn chirurug met de vraag voor een botscan. Geen spoedje dus weer 10 dagen wachten en dan weer wachten op de uitslag per telefoon. Er waren vlekken te zien op mijn wervels, dus ik zou spoedig een oproep krijgen voor een behandelplan en een MRI. Ondertussen heel erg pijn en elke dag andere medicijnen voor mijn schouder want niets hielp maar ik werd wel steeds suffer.Toen ben ik zelf maar gaan bellen. Op een gegeven moment werd ik na een paar maal proberen door verbonden met de secretaresse van de chirurg en vroeg een afspraak voor mijn MRI omdat ik nog steeds niets gehoord had. De volgende dag werd ik gebeld voor de MRI, maar weer geen spoedje.
Uiteindelijk kreeg ik donderdag 2 juli de uitslag van de chirurg, zeer verontrustende vlekken. Ik zei dat ik het zo jammer vond dat het zolang moest duren. Hij plofte, gelukkig was het niet tegen mij maar de stoom kwam uit zijn neus, ik had al eens een klacht ingediend tegen hem maar dat was naar tevredenheid opgelost. Hij vertelde waar hij een A4tje had neer gehangen met uitroeptekens voor spoed! Gelukkig kalmeerde hij weer wat en hebben we samen in de gang nog wat staan praten waarop hij naar de afsprakenbalie ging om de schuldige te zoeken.
Ondertussen had ik voor de pijn medicijn gekregen aanverwant aan morfine, dat helpt goed en ik wordt niet suf. Ik was zelfs zo slim geweest die zelfde dag een afspraak te maken met mijn internist.
Ik kan erg goed met hem opschieten en hij zag er weg getrokken uit toen ik kwam.
 
Het zijn uitzaaingen van mijn borstkanker daarom blijft het borstkanker heten. Het is niet te genezen. Ik kreeg gelijk een vel voor bloedonderzoek en nu wel een spoedje voor radiologie. Ik kon de volgende morgen vroeg terecht. Echo van de buik werd gemaakt en die was gelukkig GOED.Daarna een foto van de schedel op het randje zit ook een vlek. Mijn nek aan alle kanten, het is waarschijnlijk een nekhernia en foto's van het hart en de longen. Op dinsdag is er altijd oncologie vergadering samen met artsen van de Dan´el de Hoedkliniek en daar gaan ze dus ook mijn geval bespreken. De testen enz. zijn dan ook klaar, en er wordt een behandelplan voor mij gemaakt.
Woensdag 8 juli krijg ik te horen wat er nog mogelijk is.
Afgelopen vrijdag, 3 juli even langs de huisarts gereden en de assistente die zelf ook kanker heeft gehad was aanwezig. Ze schrok enorm van wat ik vertelde en zij werd ook terug gezet in haar proces. Ze heeft gelijk de dag na de komende uitslag een dubbele afspraak gemaakt voor mij om bij te praten met mijn huisarts. Toen ik weg ging kreeg ik een knuffel en we waren allebei zeer geŰmotioneerd.
 
De pijn in mijn schouder komt en gaat en is soms een paar dagen weg. Nu al 5 dagen!! Ook mijn nek houdt zich koest.
Maar had ik die vreselijke pijn niet gehad dan was er nooit ontdekt dat er uitzaaingen waren. Slim van mijn lijfje. En ik koester het!!
Ik krijg heel veel aandacht van alle lieve mensen om mij heen en ook afstands behandelingen, zelfs vanuit Suriname waar Cyril op het ogenblik is om Deeksha te geven. Ook in Californ´e waar mijn zus woont leven haar kennissen en vrienden allemaal erg mee. En steun helpt!!

Volg de stem van je hart dat is 't enige pad.

 
Dinsdag 7 juli.
 
Boffen, zondag heel vroeg belde Letty mijn vriendin uit Zaandam, vind je het leuk als ik dadelijk kom, zeker wel!! Fijn zitten praten en daarna langs de vaart naar ons stamkroegje gelopen. Dat zijn 2 grote boten in het water, vol met plantenbakken en een klein ouderwets kroegje. En heel leuk--OMAAAAA en kwam mijn dochter met haar man en Roos langs varen.
Wat een lieve ontroerende reacties krijg ik van de Deeksha groep, ook van degene die ik niet ken! Lieve woorden, boeken, methodes die misschien kunnen ondersteunen enz. Jullie moesten eens weten hoeveel dat steun geeft.
Het boekje Bondgenoot van Henk Fransen heb ik tijdens de 1ste keer kanker gelezen, heel lief en je kan er iets mee, ook als je niet kunt visualiseren. Nu kreeg ik een mail dat hij een tweede boekje heeft geschreven:Samen sterk bij kanker. Natuurlijk gelijk besteld. Hij heeft nu ook een behandelmethode in iedergeval als ondersteuning, maar het kan natuurlijk ook de aanzet geven tot genezen.
Verder het boekje:Spoedcursus verlichting van Tijn Touber, alleen al omdat het interview met hem in de Happinez zo'n prachtige energie heeft. De Enzym Factor van Hiroma Shinja, de beschrijving sprak me erg aan en ik help altijd heel graag mee aan mijn eigen herstel. En als laatste: Het pad van Zelfgenezing van Ab Straatman, dat zijn leuke dingen en vanmiddag ga ik ze ophalen bij mijn boekenman.
Ik heb net het antwoordapparaat ingesproken van Henk Fransen en ben benieuwd wat hij te bieden heeft, of hij niet op vakantie is of gaat en waar hij woont.
Overdag gaat het wel goed, ik ben gauwer geŰmotioneerd door muziek. Maar als ik in bed lig ga ik malen, dus mag ik van mijzelf een oxzapammetje en dan slaap ik heerlijk. Het is anders dan de 1ste keer, toen was er eigenlijk ook niets aan te doen, maar de artsen gingen er voor en ik had geluk. Ik merk dat het nu zwaarder is en ik voel overal wat in mijn lichaam, waar helemaal niets aan de hand is. Nog ÚÚn nachtje slapen en dan weet ik het!!! Dan kan ik er in iedergeval beter mee omgaan. 

 
8 juli.
Auto weg voor APK en een beurt, dus een taxi genomen het weer was zo dreigend. Omdat trams ook zomerdiensten hebben kwam mijn dochter hijgend bij het ziekehuis aan.. Ze zou mee gaan omdat zij door haar beroep klinisch kan denken en vragen stellen.
Mijn internist was niet tevreden over het gesprek van gisteren. Wat op de MRI te zien is, is behalve 1 plek niet te zien op de foto's. Maar een MRI ziet meer. Mijn bloed was helemaal schoon, niets van kanker te vinden. Dus het is in iedergeval nog klein. Chemo en bestraling krijg ik als ik pijn krijg, het kan niet meer genezen. Het kloppen op de rug was nu beter te voelen dan anders dus er zit wel degelijk wat. Om het echt te ontdekken moet hij een punctie doen in een randje van de wervel, daar loopt dichtbij een zenuw dus dan moet hij wel een sneetje maken. Ik weet niet wanneer hij dat doet.
Het is allemaal een beetje onwerkelijk om het te bevatten, wij dachten afspraken maken enz., maar het is nu gewoon wachten op een telefoontje volgende week of ik nieuwe hormoonpillen mag of niet. En verder wat vaker voor controle komen.
Spoedcursus Verlichting is erg leuk geschreven, hij was betrokken bij de groep Lois Lane en is toen plotseling gestopt en heeft 14 jaar als asceen geleeft. Op een moment werd hij wakker om te mediteren maar had geen zin want wat het hem uiteindelijk op gebracht, niets! En dan komt het verhaal hoe hij nu leeft en hoe gelukkig en verlicht hij zich voelt. Ik heb gisteravond al een leuke oefening gedaan.

9 juli
 
Vanmorgen nog helemaal confuus van alles naar de huisdokter en vroeg ze wat gaan ze doen-----nou eh niks. Zij nog allerlei dingen na lezen in de comp. Het ligt aan wat de artsen kiezen soms is het gelijk handelen en anderen zeggen laat haar maar eerst lekker genieten en als het minder wordt gaan we wel behandelen. Ze kon begrijpen dat ik enthousiast als ik ben bij de internist zat van kom maar op wat gaan we doen! En dan komt het in iedergeval voor mij hard aan als je hoort niets.
Ze raadde mij aan even de oncologie verpleegkundige te bellen en te overleggen, nou die had mijn lijst al gezien en ze zou het in degaten houden en als ik niets hoorde kon ik woensdag middag bellen. En als ik problemen hield nog even een nieuwe afspraak maken met de internist.
Ik vertelde mijn arts dat ik problemen had met wat ik moet doen en wanneer, maar volgens haar kan ik in september nog wel naar Californ´e om afscheid te nemen van alle lieve vrienden die ik daar heb en van mijn zus en zwager. Mijn neven in Arizona dat red ik niet meer dat is te ver weg.
Weer thuis heb ik even gerust en ben toen naar R'dam gegaan om ecologische groenten te kopen, in de trein heb ik al mijn cellen weer met sterretjes gevuld en ze verteld dat ze alle zieke cellen moesten doden en vertellen dat die naar het licht mogen. Thuis weer even gerust en toen alle dode bloemetjes op balkon op geruimd.
Volgende week donderdag acupunctuur om het lichaam wat te ondersteunen. En ik ga een afspraak maken met Henk Fransen de auteur van de Bontgenoot. Hij belde mij gisteravond op en we hadden een goed gesprek met elkaar.    
 

Pas als je moed toont de weg te gaan,

toont de weg zich aan jou.

Paolo Coelho

 

                                                                                          

 
12 juli.

Mijn wonderlijke bevindingen van dit moment. 

Ik weet zeker dat op het moment dat je beslist om b.v. een cursus te gaan doen, de voorbereiding hiervoor gelijk begint. En gisteren heb ik besloten om level 2 niet te gaan doen. Het vliegen is niet het probleem maar de hoeveelheid uren per dag en de mogelijke zwaarte daar van. En slapen kan ik thuis ook. Het voelde goed en ik had er vrede mee.

Gisteravond las ik in een boek over het kanker hebben: doe vooral waar je zin in hebt, geniet enz. maar neem ook de tijd om te huilen, om kwaad te worden, om te rouwen. En meer dan een paar traantjes lukt me gewoon niet. Ik kan gewoon niet huilen, dat is alleen tijdens level1 gebeurd. Wat ik wel gedaan heb is: gevraagd of de communicatie tussen mijn lichaam en het informatieveld van mijn blauwdruk herstelt mocht worden, dat las ik in een boek. En dat voelde heel logisch voor mij. Vanmorgen had ik voor de zoveelste keer telefoon- en computer storing, de telefoon doet het nu net, de rest nog niet. Dus besloot ik om naar The Shift te kijken van Wayne Dyer. Het zat als een speelfilm in elkaar, waarin hij ge´nterviewd werd. Eerst werd ik emotioneel en even later de tranen. Dat heeft precies met horten en stoten de lengte van de film zo’n 1 Ż uur geduurd. Dus mijn proces werd netjes thuis afgeleverd, zo van ontkomen kan je niet als de tijd er rijp voor is. Alle ramen staan open en ik heb even een blokje om gelopen om schoon te waaien. Onderweg aan St.Germain gevraagd om mijn huis met alles daarin te reinigen en transformeren en de lege plekken te vullen met dat wat nodig was. Zo ook mij zelf en mijn aura.        Ik ben moe maar zeer tevreden!

15 juli
 
Vanmiddag zitten wachten op de telefonische uitslag van Dr. Ruit. Ik ben maar gaan bellen blijkt hij ziek te zijn. Ik oncologie aan de telefoon en als vervanger kreeg ik Dr. Brown(die vind ik niet zo prettig) aan de telefoon. Ik krijg andere hormoon pillen Megestrol 160 mg (ik had al een recept van Ruit maar mocht het pas gebruiken als hij ja zei).
En elke maand een APD infuus om de botten sterker te maken, het schijnt een paar uur te duren. A.s woensdag om 9 uur en daarna na een afspraak met Brown. Vragenlijstje mee en rustig blijven.  Ruit heeft ook nog eens vakantie, dus Brown en ik, of ik heb nog iets te leren, we komen er wel uit.                               
Ik zal vragen of er met die maand schoven mag worden i.v.m. een ticket voor Californ´e, ik ben daar erg laat mee omdat het niet in de planning zat. Maar nu ik geen level 2 doe, ga ik graag naar mijn zus.

16 juli.
Vandaag naar acupunctuur geweest en we moesten even wennen aan elkaar. Ik zag een pot met naalden staan en ik moest lachen. Want toen Hennie ophield met acu heb ik voor haar naar mensen gezocht die ook laserde net zo als zij. Deze meneer gebruikt het laseren voor kinderen en ik kreeg dus naaldjes. Wat me verbaasde was dat het best mee viel met mijn energie. Nier, milt en lever hadden wat nodig, niet gek want mijn lichaam moet heel wat verwerken met alle medicijnen die ik de laatste tijd geslikt heb. Ik heb nog 2 afspraken en dan gaat hij 3 weken op vakantie.
Ik ga ook nog weg tussen alles door, bij tanken in Veelerveen Elohim.

17 juli
 
Letty komt logeren t/m dinsdag. We gaan leuke dingen doen en als het weer wat minder is, kletsen en lezen enz. Maandagavond naar Cyril ook even bijpraten.
Meestal als Letty bij mij is mogen er mooie dingen gebeuren zoals wij dat noemen. Waarnemingen, geuren, of ze gaat op reis voor haar of voor mij, enz.
Het wordt weer ouderwets genieten!!
 
21 juli.
Letty is naar huis, we hebben heerlijke dagen gehad. Door het weer veel thuis geweest en daardoor kon er weer veel gebeuren. We hebben heel wat af gekletst, genoten van een wijntje, en af en toe even gerust. Als het droog was zelfs nog wat gewandeld. De cd van Anadagiri werkte op onze chakra's en ook de helende muziek van Jonathan Goldman.  Gisteravond bij Cyril geweest, ik ben blij dat hij weer heelhuids thuis is. Het was een bijzondere avond en we hebben veel ontvangen en gedeeld.
Als ik morgen bij de internist ben geweest hoop ik te kunnen beslissen of we nog naar beurzen kunnen om Oneness uit te dragen.

22 juli
 
Vanmorgen naar het ziekenhuis, voor mijn APD-kalk infuus, 9.00 uur. Mooie ruimte er hangen zelfs schermen boven het bed zodat je DVD's kan kijken of spelletjes doen en ik kende een verpleegkundige, toen het het infuus er in zat nam ze eerst bloed af--bloedbeeld en nieren-- en daarna sloot ze me aan. Wel handig want er valt weinig te prikken bij mij, maar volgende keer is het gewoon weer waar iedereen geprikt wordt. Alleen heb je voorrang omdat de internist de uitslag moet hebben als je na de infuus behandeling bij hem komt.
Om 11.45 was ik klaar en bij Brown--internist 1/2 uur wachten. Het bloed was goed. Hij was erg aardig, ik mocht zelfs mee kijken op de comp. EÚn zwart plekje wat ik kon zien was zo'n 3 mm, hij noemt het een gaatje. De schouder kan wel kankercellen bevatten, er is geen MRI gedaan voor de schouder. Ik mag een hydrocortison injectie voor mijn schouder indien nodig, maar blijft de pijn dan naar het ziekenhuis. Of ik genoeg pijnstillers had. Zodra ik iets voel op mijn rug dan moet ik komen voor een MRI, de vlekjes zitten op borsthoogte op mijn rug. Om de 4 weken krijg ik een kalk- infuus. Pas begin september als ik me goed genoeg voel kan ik een ticket bestellen om naar mijn zus te gaan tussen 2 infuzen in. Ik kan na het infuus 2 dagen zware spierpijn krijgen net of je gesport hebt, niet iedereen heeft dat.
Dus is het heel moeilijk voor mij om voor een beurs af te spreken voor de Oneness Blessing organisatie, erg jammer maar het is niet anders. De artsen weten ook niet hoe het verloop van mijn ziekte zal zijn.
Maar per dag en per Nu, zal het best wel lukken!
Gisteravond naar de DVD: Verlichte Geesten--grote denkers over innerlijk geluk--gekeken en na afloop kon ik heel lang stil zijn zonder te denken, of mee te gaan met mijn gedachte. Is dat winst of niet!
 
toevoeging:
'S nachts rillen,koud, 02.15 uur 39.5 koorts! Bij 't opstaan 37.3 en een beetje gammel en wat spierpijn. De volgende morgen 38.7.
Later zocht ik wat APD eigenlijk inhield en .......naast spierpijn soms last van griepverschijnselen en koorts. Fijn als ik dat geweten had, ik zal 19 augustus de oncologie verpleegkundige inlichten scheelt weer voor een ander.

  

Ik maak Aanspraak op: Transmutatie van mijn Blauwdruk.

Ik maak Aanspraak op: een Gezond Lichaam.

Ik maak Aanspraak op: gezonde Cellen, Organen en Bloedsomloop .

Ik maak Aanspraak op: Onvoorwaardelijke Liefde.

 

25 juli. Eindelijk weer positief!
 
Ik voel me wat beter, het is/was moeilijk een weg te vinden zonder uitzicht op een mogelijke verbetering. Je hebt niets om aan mee te werken of je aan vast te houden. Ik heb me daar maar bij neer gelegd (ontdek ik opeens vanmorgen) en ga toch verder met dingen die me aan spreken om het lichaam te ondersteunen. De geest te plezieren, ik heb 4 DVD's gekocht bij Bol, spirtuele interviews enz. Ze zijn veel goedkoper dan in een new age winkel en je betaald maar 1x 1,95 verzendkosten. En ga toch maar leuke dingen op zoeken om naar toe te gaan. Ik voel weer vrede, Hoop dat dat mag blijven!!!
Ik ga in september H-Yoga doen in Hodenpijl in Schipluiden, het wordt gegeven door een ex kankerpat´ent die yoga lerares is geworden. Het is geen hatha yoga maar HELENDE yoga. Ik kreeg een heel lieve mail van haar.
Lekker bezig geweest voor mijn site, links zoeken, leuk werk.
Tussen de middag even naar het centrum geweest en daar naar de bieb, geen boeken maar een DVD van een wereldreis meer natuur dan steden en een CD van Leonard Cohen, ook wel prettig die weer eens luid te horen. Daarna bij de Griek op de markt zwarte- en groene olijven in knoflook olie gekocht voor door mijn rauwkost, warm eten kan ik al een poos niet verdragen.
Gezellige dag gehad. Alleen een trieste mail van mijn vriendin dat ze erg ziek was en maandag naar de dokter ging. Ik wist al wat en nu genoeg. Ik gelijk een goede vriend van ons beide gebeld voor hulp en alle hoge, helende energ´en om hulp gevraagd. Ik bid dat het alleen maar een ontsteking is.
 

Zelfs door het kleinste raampje schijnt de zon.

 
26 juli.
Om 15.00 uur op Thijs mijn autistische kleinzoon van 7 gepast. Hij is gelukkig een knuffelbeer en heeft veel humor. Hij voelde zich niet zo lekker en was nintendo aan het spelen in bed. Af en toe even knuffelen en vooral Kietelen en dan deden we ieder ons ding!

27 juli.
 
Ik heb op mijn gemak een uur langs de vaart gefietst. Mijn benen konden het goed aan, mijn schouder minder. Later pijn in mijn nek en onderrug, waarschijnlijk ontwenning.
Plantjes op balkon verzorgd, oude bloemen eruit, het begint op een oerwoud te lijken.

30 juli
 
Vandaag bofte ik enorm, ik bestelde via internet een draadloos modem(rauter) en een jonge vrouw zei tegen mij als ik je abonnement verander betaal je 6,00 minder en je snelheid gaat van 2 naar 5mb. Enne je kan die  Rauter ook zelf ergens kopen dat scheelt bijna de helft. Ik heb haar hartelijk bedankt. 
Mijn dochter belde of ik even mee kon gaan om een stofzuiger te kopen, prima. In die winkel vroeg ik heeft u ook Rauters, ja hoor loop maar mee. Uiteindelijk zei de jongen ik zou zelf deze nemen en voor 35,-- was ik klaar.

Ik heb mijn elektrische fiets gekocht en hij rijdt lekker.

Gisteren heb ik iets raars mee gemaakt. Ik doe boodschappen en sta bij de kassa, ik weet nog vaag dat ik betaald heb en liep buiten naar waar ik mijn fiets had neer gezet. Thuis gekomen loop ik naar de keuken om mijn boodschappen op te bergen. Geen boodschappen! Gauw met de auto naar de winkel, de kassiŔre had gezegd op eens was die mevrouw weg. Mijn boodschappen lagen er gelukkig nog. Het lijkt wel op een blackout!
's Avonds stond ik in de badkamer en opeens drong het tot me door: je doet wel allerlei leuke dingen en koopt wat je graag wilt, denkt dat je met helen bezig bent maar.....vanuit het verkeerde uitgangspunt!

Dr.Ruit: je kan niet genezen! Vanuit zijn visie heeft hij helemaal heeft gelijk. En ik vertrouw hem voor 100 %.                                 Ik deed heel leuk, verzon gezellige dingen, uitjes, kocht van alles, en..... vertelde mezelf dat ik niet naar Verona voor Level 1 kon want dat was te vermoeiend. En had totaal niet in de gaten dat ik mezelf op de achtergrond al had op gegeven. Hoe dom kan een mens zijn. Gelukkig ben ik er achter gekomen en pak het nu anders aan. Ik heb besloten dat ik over een half jaar KANKER VRIJ  wil zijn en ga daar  gericht aan werken. Verder roep ik  alle Verheven Meesters en Healers, Amma/Bhagavan, Cyril aan, en ga ik natuurlijk zelf ook aan de slag. Nu met het uitgangs punt: ik ga genezen---over een half jaar ben ik KERN GEZOND!

Ik word beter--- Mijn cellen vernieuwen zich elke 2 maanden en doen hun werk goed---Ik ben gelukkig en vrij---Ik ben vitaal---Ik ben gezond en compleet---Blijdschap is de Heler---Het oude emotionele verleden laat ik los---Ik leef constant Nu.

4 augustus

Ik voel mee stuk beter nu ik besloten heb te genezen en de wereld is ook weer wat lichter om mij heen. Eind januari is een mooie streef datum, en mijn lichaam heeft tijd nodig alles op te ruimen en te herstellen. Het is mooi weer en ik denk dat ik dadelijk even naar Delft ga. Even rond lopen en wat eten.

                                                                                                              

 

licht.jpg

11 augustus.
 
Veelerveen: samen met Letty heb ik hier 4 1/2 dag door gebracht en vandaag zijn we weer thuis gekomen. Het was er boven verwachting, we hebben zoveel mooie dingen mogen mee maken. De energie was enorm veranderd, sterker geworden sinds 4 jaar geleden. Er waren weinig mensen alleen een groep van een workshop die vrijdag afsloot met een Activatie Helende Chakratuin: Gouden Moeder Aarde Godin. En wij mochten mee doen, zeker wel 30 mensen totaal. Joke deed het fantastisch en iedereen was behoorlijk onder de indruk. Naderhand kon je op die plek voelen dat de energie veranderd was.
Het weer was redelijk en niet koud. We zijn naar een klooster in Ter Apel gereden en alleen al de rit er naar toe was alles waard. Het doet me erg aan Engeland denken, lanen met aan weerszijde bomen waarvan de kruinen naar elkaar toe groeien. Rond het klooster waren de bomen enorm hoog en dat heb ik niet vaak gezien in Nederland.
Met onze overburen hadden we leuk contact en Karin heb ik 2x Deeksha gegeven en er gebeurde enorm veel met haar. Dat is de mooiste beloning van het Deeksha geven.
En.....elke dag even neuzen in het winkeltje, je kan zo goed voelen dat de stenen hier echt geopend zijn.  Natuurlijk waren er stenen die ons aan spraken en die hebben we gekocht. Er was een etherische olie die op het DNA werkte en dat leek me wel handig voor mij. Elke avond neem ik een voetenbad met die olie, heerlijk. Ook nog 2 soorten druppels, om in te nemen(heb ik nog niet gedaan) ik slaap er op. Het wordt echt elk half jaar Elohim bezoeken!!
 
We weten dat een een jaloerse energie die zich verraadde door haar kleding te laten zien, in Veelerveen 2x een aanval op mij heeft gedaan en daartegen zijn maatregelen genomen. Ik weet dat het niet bewust was maar het is wel jammer. Maar het mooie was dat ik niet boos werd! Dus toch een mooie ervaring.
 

Vriendschap wordt geweven in patronen van eerlijkheid en trouw

in kleuren van liefde als kostbaar kant

teer om te zien maar sterk genoeg om ons gewicht te dragen

Vriendschap is een kunstwerk.

 
 
14 augustus.
 
Vandaag naar Elohim gebeld, we konden maandag geen gedag zeggen, we hadden niet gezien dat het winkeltje dan dicht was en dinsdag gingen we voor enen weg dus kon het ook niet. En er lag nog een pendel die ik graag wilde hebben. Net even gebeld voor de pendel en een Goudsbloem kruidenhanger.
Het was leuk nog even met Marianne te praten.

goudsbloem.jpg

16 augustus
 
Gisteravond had ik een prachtige ervaring!
Ik had verschillende stenen in Veelerveen gekocht en dat zijn  geopende en geactiveerde stenen die 13-voudig zijn opgeladen door de Elohim Krachtplaats. 
Plotseling kreeg ik een idee, mijn stenen van 4 jaar geleden zijn ook 13voudig geopend maar nog niet in de energie van Nu. Ik vroeg mijn nieuwe stenen of ze de oude stenen en ook de stenen die niet uit Veelerveen komen konden optillen in de huidige energie. Dat wilden ze wel. Toen heb ik per steen gevraagd of ze dat wilde, allemaal deden ze mee behalve een hanger van meteoriet. Ik had ze allemaal op mijn salontafel gelegd, maar.....daar staat ook een zeer krachtige Egyptisch kat met een cobra tussen zijn benen en het hoofd van de cobra op zijn borst. Ik vroeg hem of hij toestemming gaf dat de stenen daar lagen en ik kreeg een krachtig JA. Ik zat te lezen en keek af en toe naar de stenen en plotseling kreeg ik duidelijk het gevoel: dat is mijn familie!!

19 augustus
 
Vanmiddag dacht ik er aan dat mijn mamsie vandaag jarig was, ik heb een borreltje op haar gedronken. Af en toe voel ik nog haar aanwezigheid.
 
Vanmorgen om 8.00 in het ziekenhuis, nu ik op de dagbehandeling bloed laat prikken mag ik voortaan om 8.30 komen. Ik kreeg het erg koud tijdens het infuus en kreeg een soort sprei over me heen. Om 11.00 was ik klaar en ze zeiden bel thuis maar even naar oncologogie hoelaat je kan komen want het loopt erg uit. Lief maar oncologie begreep het niet dus snel eten en om 12.10 daar zijn en 3 kwartier wachten. Mijn bloed was goed. Ik vroeg laat me nu eens voelen op mijn rug waar de vlekjes zitten, tot mijn verbazing 2 in mijn onderrug. De schedelrand was toch slijtage. Niets verrassender dan een mens zelfs een dokter. Toch eens aan mijn dochter vragen wat zij toendertijd mee kreeg. Ik zei nou dat valt wel mee! Nee zei de arts want als we je in plakjes zouden snijden dan zou je vol zitten. Ik had gelijk zo iets van: NOU DAT DACHT IK NIET!! Ik mag 2 maanden weg blijven bij hem, niet de infuzen die gaan gewoon door. Hij zei het is een donkere dag, dus waarschijnlijk moest hij veel pat´enten slecht nieuws geven.
Hij reageerde wel op mijn klachten, pijn in de duimen en pols en al 2 weken heel duizelig. Kan je je neus nog voelen, heb je pijn bij het ademen enz. Maar ik weet nu nog niet wat het is, dus morgen mijn huisarts even vragen.

20 augustus
Huisdokter gebeld maar ik mocht niet naar de praktijk komen, zeker veel griepers op het lijstje. Aan het eind van de ochtend werd ik gebeld, het is lastig je klachten door de telefoon te bepraten. Ik krijg iets om te slapen omdat ik een zeer droge mond krijg v.d tabletjes die ik altijd nam. En ze zou mijn internist bellen om over mijn andere klachten te praten. Ik merk het wel soms word ik er moe van.
 
Ook wil ik hier wel toe geven dat ik teleurgesteld ben in bepaalde mensen. Toen ik aan de deekshagroep mailde dat ik weer ziek was, kreeg ik wat lieve mails. Meer van mensen die ik van naam ken, van mijn level1 groep heb ik maar van een paar mensen iets gehoord. En ook geen respons op mijn site. Het zegt iets over hen maar zeker ook over mij. Daar moet ik dus mee aan de slag!
 
24 augustus
Zaterdag heb ik er 5 uur over gedaan om uiteindelijk toch naar Mystiek R'dam te gaan. Ik had salie nodig om mijn huis te reinigen. Zelfs als je ziek bent kunnen mensen nog jaloers zijn en je claimen. En als je je eigen gang gaat komen ze spoken. Ik ben met de trein en metro gegaan, te moe om te lopen.
 
Zaterdagmiddag belde de internist nog even om mijn klachten door te nemen. Als ze binnen 2 weken niet weg zijn moet ik een afspraak maken bij hem en dan foto's van de handen(duimen doen erg pijn) en waarschijnlijk een scan van het hoofd om de oorzaak van de duizelingen te vinden.
 
Zondag mezelf gedwongen om te gaan fietsen, 15 km niet veel maar het was toch wel lekker.

27 augustus.
 
Toevallig kwam het boek de Helende Reis weer op mijn pad en al lezende kon ik een stukje verdriet en angst los laten.
's Avonds belde Cyril en zijn we aan de slag gegaan. Mijn chakra's waren in orde en ik kan ze aan beide zijde voelen. Mijn zonnevlecht was erg gevoelig en daar zat het verdriet en de pijn die mij onlangs was aan gedaan. En waarvan ik het gevoel had dat ik er langzaam in verdronk. Uiteindelijk voelde ik het verdwijnen. Voordat we het afrondde heb ik het nog eenmaal op geroepen en me er in gestort tot het uiteindelijk helemaal zacht werd en verdween.
Qua gevoel heerlijk maar ook voor mijn gezondheid heel belangrijk. Oud verdriet, pijn, angst, gekwetsheid zijn de slopers van je gezondheid.
 
28 augustus.
Ik was diep in slaap en werd wakker van de telefoon. Daar maakte daarna mijn body en mind gebruik van. Eerst werd ik erg misselijk, daarna totaal uit mijn evenwicht. Slapen ging niet meer dus even naar de Herborist een boodschap halen. Haver was er niet hoewel ik daar gisteren voor gebeld had.
 
Thuis nog steeds niet lekker en erg somber ben ik maar op de bank gaan liggen en heb om een healing gevraagd aan de EenheidsHelingGidsen. Ik ben al een paar dagen weer aan het lezen in de Helende Reis van Brandon Bay. En alles liep in elkaar over. Ik voelde me echt aan de rand van een afgrond staan en de enige optie was springen!! OkÚ.
Opeens meldden zich diverse mensen uit mijn verleden en ÚÚn uit het heden die mij behoorlijk kwaad hebben gedaan. Stuk voor stuk heb ik ze verteld wat ze me hebben aan gedaan, ik was laaiend en gelijkertijd moest ik vreselijk huilen. Uiteindelijk heb ik ze voor me gezet en ze stuk voor stuk vergeven. Ik weet niet of dat voldoende was maar in iedergeval knapte ik daarna op. Mocht het nog een keer nodig zijn dan gaat het die keer weer makkelijker. Het is niet zo gek als je van al dat misbruik kanker krijgt en dan nog alle angst die we om Thijs hadden toen hij zo ziek was. In ieder geval ben ik lekker aan het ruimen. Hoewel het wel hard werken is.
Voorlopig gaat het weer! Ik ben benieuwd wat morgen brengt en of ik dit weekend nog naar de beurs ga.

30 augustus
 
Vandaag ben ik 66 geworden en ik wens voor mij zelf:
 
Een jaar dat mij koestert en draagt
Dat mij van vreugde laat dansen
Van wijsheid doet verstillen
Mij vult en omhult met liefde.
 
 
1 september
Vanmorgen naar Helende Yoga geweest dat was erg prettig en ontspannend. Daarna in het kleine winkeltje van Op Hodenpijl snijbonen en een tros blauwe druiven gekocht, allemaal bio en van de boeren in de buurt die ook nog eens gevitaliseert water gebruiken. Heerlijk en niet duur.
Daarna de dagverpleging gebeld om mijn afspraak voor APD af te zeggen. Ik werd gelijk door verbonden met een oncologie verpleegkundige en ik hoorde lichtelijk paniek. Ze ging contact op nemen met Ruit en zou me terug bellen. Gelukkig was Ruit het er mee eens en als ik me slechter ging voelen moest ik bellen voor een eerdere afspraak. Nu maar hopen dat het aan de APD ligt en dat ik nu weer op knap.
 
7 september.
Afgelopen vrijdag bij Cyril geweest en samen zijn we flink aan de slag gegaan. Sindsdien voel ik me lichamelijk sterk ondanks de 100% misselijkheid.
 
De afgelopen dagen waren zwaar, kotsmisselijk en het was net of ik mijn chemo dagen weer beleefde. Ik heb medicijnen gekregen maar die hielpen niet. Gisteren heb ik mijn behandeling/sessie af gebeld het ging echt niet. Maar ik vond wel medicijnen uit Juni voor de maag. En zo waar na een paar uur werd het beter! Wat een zegen! Vanmorgen begonnen met die pil en het gaat goed. Heel in de verte voel ik de maag maar dat is niet zo gek als je er al 7 weken last van hebt.
 
8 september
 
De yogales was erg fijn, we hebben les in een grote erker met daar buiten een mooie tuin, de deur stond open. In de tuin waren mannen aan het werk. Het mooie was dat ik totaal geen ergenis voelde over de geluiden en uiteindelijk werd het een prachtige spirituele ervaring. Alles was in evenwicht!
Wel weer een les geleerd, als ik geen pijn voel ben ik de plek vergeten, we deden de schouders draaien en 'smiddags voelde ik mijn rechter schouder. Daar had ik maanden erg pijn gehad en daardoor is ook mijn kanker ontdekt. Volgende keer rustiger bewegen.
 
13 september.
De afgelopen week is het met pil prima gegaan. Vanmorgen geen pil genomen nu 09.30 voel ik de misselijkheid weer op komen dus gauw een een pil in genomen.
 
Vrijdag om 14.45 Roos uit school gehaald en samen naar AH voor limonade, zoutjes en een toetje. Ze eet altijd rauwkost en broodjes Brie bij mij. Marije kwam Wii brengen en dat was een groot succes, zaterdagochtend is Roos constant aan het sporten geweest en ze was keurig in balans tijdens de piste afdaling! We hebben het erg gezellig gehad met elkaar. In huis liep ze op mijn FitFloppers en dat beviel zo goed dat we een paar voor haar zijn gaan kopen. En ze loopt gelijk rechter.
 

14 september
 
Awakening your Light Body, de weg er heen ging over zand maar wel bijzonder. Mijn navigatie stuurde me naar Pijnacker, okÚ. Ik moest afslaan waar het niet kon dus door rijden. Achter een zandweg waar vrachtauto's reden zag ik huizen. Ik er naar toe, daar was het niet maar terug kwam ik vast te zitten met mijn voorwielen. Alle grote vrachtwagens reden door, ik al het zand weg graven met mijn handen. Toen kwam een vrachtwagen langzaam aan rijden ik vroeg hem om hulp, hij zou zo terug komen. En ja hoor met 2 wagens kwamen ze er aan. Mijn auto in z'n achteruit gezet, gas en ik was gelijk los. Het waren schatten! En ik ben geen moment boos of bang geweest! Het was eigenlijk wel grappig.
Ik de weg terug gereden en bij Delfgauw er af en binnen 5 minuten was ik op de plaats van bestemming. Ik mocht mijn handen en armen wassen en we zijn met de cursus begonnen. Het is geweldig en ik kon merken hoe ik de laatste tijd gegroeid ben. De meditaties en activatie van de 3 eerste punten ging prima. We begrijpen elkaar goed. Als ik me goed voel ga ik 10 oktober 's morgens naar de cursus, dat is leuker met kennismaken met de andere cursisten. Dan met de lunch naar huis om 's middags Marije's verjaardag te vieren.
 
17 september.
Na een hoop getob scheen opeens een lichtje dat me hielp herinneren dat ik een lever enzym heb dat niet alle medicijnen goed afbreekt! En ja hoor gisteren heeft de apotheker het na gekeken en het was zo. Het zijn dezelfde medicijnen die ik met de chemo kreeg en toen was ik ook zo ziek, misselijk en een narcose gevoel. Allemaal door het enzym. Inplaats van 4 tabl. per dag nu: 3x een 1/2 tabl., zonodig.
Ik zal de ziekenhuis apotheker bellen of hij na wil kijken hoe het met het APD infuus zit, of ik dat ook niet goed afbreek het zou me niet verbazen.
Maar ik ben weer helemaal gelukkig en hoop me gauw weer sterk en gezond te voelen.
 
Gisteren een maagonderzoek, alles was prima en de leverfuncties waren ook goed. Daar zijn ze steeds bezorgd over.
Dus ik ben weer helemaal blij. In oktober heb ik weer een afspraak met de internist en wil dan een MRI vragen om te zien of alles het zelfde is of misschien wat beter.

IK wil elke dag de moeite waard maken.

18 september

Met de halve pilletjes gaat het geweldig! Ik was even bij Marije en Coen vond dat wij samen uit eten moesten gaan. Dat was niet tegen dovemans oren gezegd, gelijk gebeld voor een reservering bij de:HAPPY FARMER-Vlaardingen. Het eten was goddelijk, je proeft echt 5 smaken! We hebben van 18.20 tot 22.30 zitten praten, normaal is het ziekte, moeheid en Thijs.  Het was heel fijn om zo over alles wat naar boven kwam te praten. Ik ga Letty vast lekker maken als ze morgen van vakantie terug is, dat we nodig weer moeten gaan eten. Het is ons vaste eet gebeuren.

19 september

Even naar Maassluis gereden om Mieke en Roos te zien, er was rommelmarkt en leen ik Roos even en gaan we samen een rondje maken. Oma plassen en Roos een saucijzen broodje en ik een kaasbroodje. Wat verderop een ijsje toe genomen en voor Roos een pony paardje gekocht voor haar verzameling.Samen met haar vader heeft ze een manege gebouwd. Voor Thijs een zwart-paarse enge stoffen draak gekocht met gele tanden. Hij houdt daar wel van en heeft een enorme verzameling dieren.

 

Liefde is de essentie van al wat leeft. Alles is verbonden door liefde, absoluut alles. Julia Cameron.

5 oktober.

Het is weer een poosje geleden en ik ben er weer. Ik heb ontdekt dat mijn moeheid ook te maken heeft met alle ruis die ik buiten op pik en die aan mij blijft hangen. Cyril heeft mij geholpen, als ik boodschappen ga doen expandeer ik mijn aura en doe daar een muskietennet over heen. Het werkt prima, ik ben 2x naar DE DOLLE DWAZE DAGEN van de Bijenkorf geweest en 1x vandaar naar Gimsel de bio kruidenier gelopen en mijn boodschappen gedaan. Ik ben veel  minder moe! Als ik ga wandelen gebruik ik het niet.

Verder ben ik op de slagroom toer met maar een ietse pietsie suiker, volle kwark, boterhammen inplaats van crackers tussendoor. Ik ben 2 kilo aan gekomen maar ben nu de slagroom wel zat. In de koffie, in de chocolade melk en in de volle kwark. Zoveel mogelijk calor´en binnen krijgen en dan ook weer wat meer gaan bewegen, goed voor mijn spieren. Maar...mijn wereld ziet er wel weer leuker uit.

13 oktober.

Soms vraag ik me wel eens af hoe andere kankerpat´enten het voor elkaar kijgen om zo fit te zijn en zoveel te kunnen ondernemen. Het lukt mij nog steeds niet! Terwijl ik helemaal geen behandelingen krijg. Gisteren heb ik 20 min. gewandeld en dat was het. Mijn lijst van pijntjes die komen en gaan negeer ik want ik kan er niets mee en dat gaat goed.                                                                                             

Volgende week krijg ik mijn initiatie Kundalini Reiki 1 en dat kan ik in korte tijd afronden tot Master. Daarna kan ik verder met Golden Reiki. Het werkt goed voor mijn ontwikkeling op spiritueel gebied en daardoor ook voor de mensen om mij heen. Ik kan er anderen ook daadwerkelijk mee helpen en dat is heerlijk om te doen. Anderen te zien groeien. Zo zoek ik een weg voor mijzelf en om dienstbaar te zijn.

27 oktober.

Ik heb gisteren ontdekt dat ik al een poosje in een grauw sluier zit. En dat voelt nogal zwaar. Mijn uitje is een boodschap doen en daarna verder in huis zitten. Lezen, compie, TV en af en toe een spirituele dvd kijken. Het hoort bij mijn ziektebeeld dat ik moe ben en dat geeft dan weer het gevoel moet ik zo mijn laatste jaren door brengen? Dus niets POSITIEF deze keer. Met een oxapammetje kan ik het nu wat duidelijker over zien. Maar hoe het te veranderen. Ik zou wel eens willen weten of anderen ook zo graag willen maar te moe zijn om het te doen.

Ik heb in iedergeval vanmorgen een spetterende nieuwe bril gekocht. Nadat ik af gelopen vrijdag mijn ogen opnieuw heb laten tatoeŰren staat deze bril erg leuk. Het oog wil tenslotte ook wat. Wat een pilletje al niet doet, ik ga gelijk meer bestellen! Over twee weken is de bril klaar en ik ben benieuwd of het gezien wordt. Het worden nu weer babystapjes om de weg terug te vinden, maar het gaat lukken.

5 november
 
Resoluut ben ik gaan opruimen en heb een stel truien, uit de oertijd, weg gegooid en ben de stad in geweest. Gelukkig wat leuke dingen kunnen kopen. Mijn bril is ook klaar maar volgens mij nijgt de kleur meer naar blauw dan paars. Dat is het gevolg van de verlichting in de winkels, zo blijken mooie oranje kleuren thuis rood te zijn. Heel lastig want rood staat mij niet.         
 
Ik ben blij dat ik nu Kundalini Reiki Master ben, ik kan heel veel mensen tegelijk in ÚÚn behandeling healing geven. Namen, landen, organisaties enz staan op papier en dat geef ik healing. Daarnaast zijn er items zoals, geboorte trauma die ik per persoon behandel ook op afstand. Het geeft voldoening dat ik een kleine bijdrage aan de mensheid geef. Ook ben ik erg blij elke week samen met Cyril Deeksha te mogen geven.

 

 

 

9 november.
Gisteren zat ik een dvd van Deepak Chopra te kijken en door iets, een woord, kwam ik er achter dat ik helemaal niet geaccepteerd heb dat ik kanker heb. Ik weet het wel maar kon er niets mee. Het gevaar is dat als ik het niet accepteer, ik ook niet goed kan genezen! Dus nu: ik heb KANKER; maar ik ga genezen. Ik moet het echt ACCEPTEREN. Iedereen krijgt zijn ding te dragen, en je krijgt wat je kennelijk aan kan hoe vreemd dat mischien ook klinkt.
 
 
10 november.                                                                                         
 
Ik voel me een stuk beter, gisteren was ik nog even bij Marije en vertelde het aan haar. We hadden een fijn gesprek. Ik hoop dat nu het kwartje gevallen is ik mijn spannings klachten ook kwijt raak. Strakjes lunchen met Mieke, Marije moet op UPC wachten en post uit het buitenland, misschien kan ze mee.
 
19 november.
Het zaadje is zich aan het ontkiemen, het gaat steeds beter met mij. Doe weer dingen in huis en ga naar buiten lekker lopen in de storm.
Ik ben ook veel bezig met Reiki voor mezelf en voor anderen. Op afstand werken gaat prima en ook dit zijn zaadjes die langzaam gaan ontkiemen. Fijn om te doen.
 
2 december.
Ik heb nu al 2 maanden last van mijn midderif, op internet heb ik gelezen dat veel mensen dit hebben. Vorige weer eindelijk medicijnen er voor gekregen. Gisteravond had ik weer last en heb mijn pilletje in genomen, het deed niets. Vanmorgen om 5 uur werd ik wakker, weer een aanval. Ik heb toen maar een Ibuprofen 400 in genomen en ben weer in slaap gevallen. Nu voelt alles beurs net of je een stomp onder je ribben hebt gehad. Strakjes de huisarts bellen of er nog een ander medicijn is want het is een vervelend gevoel. Ook mijn blaasproblemen zijn nog niet op gelost. Maar.......verder gaat het prima met mij!!!
 
03-12-2009
10 november
Nieuwe tabletten maar mag er geen drank bij gebruiken, nou is dat heel goed te doen maar zaterdag heb ik sinterklaasfeest voor Thijs met een hapje en een lekker wijntje. Die dag dus geen tabletjes en de dag erna ben ik weer braaf. Hopelijk helpen ze en ben ik vlak voor Kerst er mee klaar. Ik ben geen drinker maar om 5 uur lust ik mijn glaasje sherry en in het weekend een wijntje.
 
12 december.
Even slikken!
Ik heb al een poos last van mijn middenrif wat steeds erger werd. Uitstraling naar de rechterhelft van mijn lichaam. En een paar dagen pijn in mijn r.borst. Gisteren naar de huisarts volgens haar geen uitstraling van het midenrif. In mijn r.borst zit een stukje wat heel stug voelt. Daar ze lekker doortastend is krijg ik maandag om 13.30 een Mamma, echo en longfoto's, maar het geeft wel aan dat er iets goed fout kan zijn. Woensdag had ik al een afspraak met de internist dus het is allemaal erg spannend. Een raar gevoel van is dit nu het begin van het einde? Nog maar even af wachten.
 
14 december.
Eerst longfoto's en daarna naar de Mamma afdeling. Vreemde vrouw, deed mijn kleedhokje open zei niets en liep weg. Binnen gaf ik haar mijn formulier, waarom ik kwam, wanneer de vorige foto was gemaakt, nou dat houd ik niet bij. Ze was het er niet mee eens dat ik kwam. Ze keek steels naar het formulier maar las niet wat mijn huisarts had geschreven. Dus ik maar verteld wat mijn historie was, oh was haar reactie. De eerste foto ging, je staat net niet op je tenen. Daarna deed ze het apparaat heel laag, heb ik nog nooit gehad. Ik stond in een onmogelijke houding de borst zo strak dat ik geen adem kon halen. Ze stond op haar gemak te kijken en liep zo langzaam mogelijk naar haar hokje. Nogal sadistisch. Ik vroeg mijn formulier terug voor de echo. Nee dat kreeg ik niet ze liet de foto's aan een dokter zien en dat kon wel even duren. Drie kwartier dus. Ik werd geroepen en ze zei je hoeft geen echo. Dus ik zei: wat fijn dan mankeer ik dus niets!! Nee...zo moet je niet denken. Ik ja, hoor als ik geen echo hoef dan zijn de foto's goed en ik gezond, ze werd helemaal paars en wist niet waar ze moest kijken. Dinsdag mijn huisarts gebeld en Eva de assistentie waarmee ik gelijkertijd chemo kreeg nam aan. Later belde ze terug, ze was zo kwaad en had namens mij een klacht in gediend en het zou uit gezocht worden.
Ik heb nu nog steeds pijn en als ik op mijn zij lig moet ik echt een houding zoeken waarin ik het minste pijn heb.
 
16 december.
Net bij de vervanger van mijn internist geweest en de longfoto en de mamma foto waren goed. Mijn bloed was uitstekend en de tumor markers ook goed. Verder was hij tegen allerlei behandelingen enz, enz. Over 2 maanden terug komen en hoop ik dat mijn internist beter is. Maar ik ben wel blij.
De assistente van de huisarts, er zijn er 2, had vorige week mama foto's gehad en had nu ook nog pijn! Dan weet ik dat weer. De desbetreffende dame heeft intussen een gesprek gehad.
 
24 december.
Ik had 2 dagen voordat ik naar de huisarts ging een grote laptop van Marije gekregen, maar wilde het niet open maken voordat ik de uitslag van de dokter had. Inmiddels ben ik er blij mee, groot scherm alleen Windows 7 is zo zakelijk. Maar Explorers wordt in de toekomst niet meer ondersteund dus is het toch wel makkelijk. En hij is erg snel.
Afgelopen zaterdag een LCD TV gekocht, wow mooi beeld. En 's middags naar R'dam gegaan om bij UPC een digitaal pakket te halen. Gelijk extra zenders genomen. Coen heeft me geholpen met installeren want de aanwijzingen klopten niet. Het is echt een groot verschil.
Lekker 2 dagen met Marije en Thijs in de sneeuw geweest en in 2x de auto uit gegraven. We hebben genoten en gelijk goeie gymnastiek voor het lijf..
 
 
Bhagavan--2010
 

Het loslaten van de behoefte om de controle te behouden…..is overgave.

Het loslaten van pijn…..is vergiffenis schenken.

Het loslaten van weerstand….is acceptatie.

Het loslaten van bezit….is liefde.

Het steeds maar weer loslaten vereist Genade.

Laten we het Nieuwe Jaar beginnen met Genade te zoeken om los te laten.

 
Nou daar kan ik in iedergeval mee aan de slag.

Door alle mooie energ´en die ik heb mogen ontvangen kan ik nu een heleboel mensen helpen of eigenlijk zaadjes voor ze planten. En het fijne is dat er ook al resultaat te merken is bij degene die weet dat ik het stuurde. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Een heleboel mensen hebben er geen idee van dat ik ze help en dat hoeft ook niet. Als ze de energie niet aan kunnen of niet willen ontvangen, komt de energie weer terug naar waar het vandaan kwam. Het geeft mij een doel in mijn leven en een gevoel dat ik mee help aan een betere wereld.

 

10-01-2010

Gisteravond keek ik naar de Rode Kamer. Een jonge vader van 39 jaar had darmkanker overwonnen maar had nu uitzaa´ngen in zijn longen en was op gegeven. Hij had zich terug getrokken in zichzelf. Na de sessie was hij een krachtige, blije man! Mooi maar ik heb wel wat traantjes gelaten, zo'n jong gezin, zoveel verdriet.

“Als ik slechts ÚÚn gebed had, dan zou het ‘Dank u’ zijn.”

M e e s t e r E c k h a r t

 

15-01-2010

Dinsdag heb ik een Soul Retrievel ontvangen, het was zo verrijkend, onroerend. Kort gezegd een mevrouw ging door trommels in trance en vroeg aan haar sjamanen of ze me konden helpen met mijn pijn. Ze kwam terecht in de vroege middeleeuwen en ik had een gezin met 12 kinderen, een goed huwelijk maar we waren erg arm. Vaak at ik niet om de kinderen te voeden en ben daar uiteindelijk aan gestorven. Ik had daar veel verdriet over. Dat verdriet heb ik naar dit leven mee genomen en dat zat op geslagen in mijn pijn plek. Mijn kinderen zijn voor die tijd heel goed terecht gekomen. Het deel wat ik terug kreeg werd eerst helemaal gereinigd zodat het zuiver in mij kwam. De meeste van mijn kinderen zijn nu de mensen die voor mij gebeden hebben tijdens mijn ziekte.

Ze ging ook terug naar een van mijn eerste levens toen ik een stamhoofd was van nomaden. Dat was zwaar want ik moest alleen beslissingen nemen, iedereen was afhankelijk van mij. Ik heb het goed gedaan maar was wel eenzaam. Daar is ook een deel van terug gekomen in mij, eerst gezuiverd.

Toen ze begon stond er een enorm grote beer te wachten en toen hij mij zag werd hij zo blij, hij had me overal gezocht. Ooit in mijn eerste leven heb ik hem geadopteerd, na veel gedoe kreeg ik toestemming van mijn stam. Ik was helderziende. In verschillende levens heb ik Beer weer ontmoet en nu blijft hij bij me, en als ik overga is hij bij mij.

Ik ben totaal gereinigd, mijn cellen mijn bloed enz. Nu mag ik rust nemen er wordt voor mij gezorgd.

Er werd mij verteld dat ik kanker heb gekregen om te doen wat ik heb gedaan, hoe ik er mee om ging. Zodat ik een voorbeeld was voor anderen. Ik ben heel dankbaar!!

Er is mij verteld dat ik nog jaren te leven heb!

Eind februari ga ik nog een keer. De  dame staat voor me klaar als ik haar nodig heb, als ik vragen heb enz

 

22-01-2010

Wat kan een mens toch lui zijn, hoe vaak heb ik me voor genomen me op te geven voor donatie als het op TV voorbij kwam. Vanmorgen alles in orde gemaakt: Liliane Fonds en SOS Kinderdorpen, past goed bij Terre des Hommes waar ik al oneindig lang aan geef. Ik heb niet gestort op 555 maar naar Artsen zonder Grenzen, die doen waanzinnig goed werk op Ha´ti maar hebben geld Nood!

 

29-01-2010

Dinsdag ben ik naar A'dam geweest,en heb daar mijn vriendin ontmoet om naar de Hermitage te gaan. De oostenwind was erg koud. Op het binnenhof aan gekomen stond er een rij van zo'n 25 meter mensen buiten te wachten.
We zouden het even aan kijken. Na een poosje kwamen er dames aan die binnen geweest waren en die vertelden, er moet eerst een grote groep naar buiten en het gaat wel 2 uur duren. Wij zijn met meerdere mensen weg gegaan. Onderweg kwamen we veel mensen tegen het werd steeds drukker, vooral aan de ouderen verteld hoe lang de wachttijd was. Wij zijn naar het Rembrandtplein gelopen en hebben op een afgesloten terras koffie met Grand Marnier gedronken om lekker warm te worden. Later naar de Himalaya een sprirituele winkel gelopen en hebben daar geluncht en lekker bij gekletst. Al met al toch een gezellige dag want dat heb je zelf in de hand.
 
11-02-2010
Ik ben een paar dagen depri geweest, zomaar en heb het laten gebeuren. Afgelopen donderdag heb ik geen Blessing gegeven, Cyril trouwens ook niet. Dat was een fijn gevoel om niets te hoeven er gewoon te mogen zijn. Ik heb een fijne avond gehad.
 
Zaterdag was Letty bij mij en er gebeurde weer bijzondere dingen.
Ik vertelde dat ik af en toe een oude wolf bij me zag, terug getrokken, kop naar beneden met een plukkerige vacht.
Terwijl ik dat vertelde zag ik hem een stap terug doen. Zij zei: hij mag er niet zijn, mag jij er wel zijn. Nee, zei ik. Toen vroeg ik wat kan ik voor hem doen: goed voor hem zorgen.
Ik ging naar mijn hart en zag wolf verdwijnen, en Letty zei: hij zit nu in je hart. Dat voelde zo bijzonder en helend.
 
Daarna was er een andere wolf bij mij, een sterke gezonde wolf. Mijn vriendin zag mij met een wolfskop op mijn hoofd. Daarna zag ik heel duidelijk mijzelf in het bos lopen, links Beer en rechts van mij Wolf.
Ik voelde zo duidelijk dat wij EEN waren. Dat heeft me heel veel kracht en rust gegeven.
Het fijne is ik voel me nog volledig in mijn kracht.
 
Vanmorgen weer een nieuwe Attunement ontvangen, de energie was heel krachtig waarschijnlijk ontvang ik nu beter.
 
 
 
 
 
 
 
 

12-02-2010
 
Vanmiddag Roos uit school gehaald en daarna even limo en een toetje gehaald, ons ritueel. Ze had weer iets heel moois gemaakt voor mij daar is ze erg goed in. Even knutselen en daarna TV kijken lekker zappen op al mijn kinderzenders. 's Avonds X-factor gekeken. De volgende morgen lekker lui gedaan en daarna hebben we Mamma Mia gekeken, de DVD had ze mee gebracht.  Het is altijd erg gezellig zo samen. 
 
16-02-2010
Vandaag 2de deel van mijn Soul Retrievel. Ik had een paar vragen die gisteravond bij me opkwamen en ik mocht ze allemaal stellen. Geen diepe liefde kunnen ervaren en geven en mijn stem en keel. Het was weer heel bijzonder!! Ik had al eens een prachtig mannenhoofd gezien van een kleurling met ogen zo vol onvoorwaardelijke liefde die mij aan keken. Deze man stond op mij te wachten hij was mijn Soulmate, het verhaal wat er bij hoorde houd ik voor mij zelf. Ik ben 2 dagen diep verliefd geweest, heb met hem gesproken en hem daarna los gelaten zodat hij nu echt naar het licht kon. Hij wacht mij op als ik overga. Het volgende deel was: fijn huwelijk, 6 kinderen, opeens was er cholera en binnen 3 dagen waren mijn man en de 6 kinderen overleden. Toen besloot ik mijn hart te sluiten dat wilde ik niet meer ervaren, dat was het niet waard. Ik ben ook een keer op de brandstapel overleden en ademde vuur in mijn keel en longen, zegt veel over mijn stem- en keelproblemen. Die horen trouwens ook heel specifiek bij mijn Soulmate. Alles valt op z'n plek en over een paar weken is de heling helemaal voltooid.
Wat een geschenk mocht ik weer ontvangen!
 
17-02-2010
Vanmorgen naar de internist geweest, volgende maand gaat mijn internist weer werken nu nog even de vervanger.
Mijn bloedwaarde, 9, was perfekt  en alle organen ook goed, kalkniveau prima. Tumormarkers ook, maar dat vond hij onbetrouwbaar. Ik vroeg een vergelijking met toen ik begon. Hij zei jouw bloed is altijd prima geweest en steeds het zelfde, ook de tumormarkers. en dat stabiele vond hij juist een goed teken.
Maar hij had ook een pat´ent gehad met heel hoge tumormarkers en die voelde zich altijd prima. Ook mensen met een andere ziekte kunnen tumormarkers hebben., vandaar zijn twijfel. Ik hoef pas over 4 maanden terug te komen. Nu nog de vermoeidheid kwijt raken, dan ben ik weer als nieuw.
 
02-03-2010
De ZON schijnt!! Dat maakt me altijd blij, gisteren heb ik heerlijk op een bankje aan de vaart zitten zonnen. En vandaag alweer de zon wat ziet de wereld er dan anders uit. Ik heb gelijk meer zin om iets te gaan doen.
 
14-03-2010
Ik probeer weer elke dag te lopen of te fietsen, het gaat steeds beter. En als er zon is even er van genieten.
Ik neem nu 2x per dag mijn L-Carnitie + Q10 30mg in en voel me daardoor veel beter. Een poosje volhouden.
We hebben weer een mooie Deeksha avond mogen beleven, je ziet de mensen veranderen. Het plan is om in Juni met een groepje naar India te gaan voor een 3 daagse Darshan met Bhagavan. Hij geeft teachings en je mag hem vragen wat je wilt.
En natuurlijk dagelijks de Tempel bezoeken. Ik kijk er naar uit.
Straks ga ik naar een bijeenkomst om een skype verbinding met Bhagavan te volgen.
 
27-03-2010
Het gaat goed met me ik voel me veel fitter, fiets en wandel weer.
Bij de Oneness organisatie India is veel veranderd, we krijgen van Bhagavan allemaal de kans te ontwaken. Als dat zo is dan kunnen we anderen door ons zijn ook laten ontwaken. Dan zijn we op weg naar een betere wereld. Ik ben dankbaar dat ik nog leef en dit mee mag beleven.

15-04-2010
 
Een paar weken geleden heb ik een paar maal heel mooie ervaringen gekregen na een skype verbingen met Bhagavan en na Mukti deeksha. Het mooie is het is blijvend. Rust en vrede, gedachten komen langs maar ik merk ze nauwelijks op en ga er niet in mee. Oordelen over andere mensen doe ik ook niet meer. Het is geen bewust besluit maar het gebeurd gewoon.
Ik heb plotseling last van mijn linker oog, glasvochttroebelingen ik zie allerlei zwarte figuurtjes over mijn oog gaan. In het ziekenhuis konden ze niet precies zien of er iets los zat. Maar vandaag is het plotseling erger en als het morgen nog zo is bel ik voor een spoedafspraak want het is mogelijk dat ik gelaserd moet worden. Het oog doet ook pijn en straalt wat uit naar de neus. Even af wachten.
 
06-05-2010
Ik heb nog steeds last van mijn oog, de vlekjes zitten op wisselende plaatsen maar ik heb er nu 1 in het midden van mijn oog, heel lastig.
Afgelopen zondag naar Santpoort geweest voor een lunch met mijn zus en zwager die een tussenstop van een week in Holland hadden en daarna verder op vakantie gaan. Via Estonia naar Moskou.
Het was heel gezellig, 11 familieleden en er werd veel geplaagd en gelachen.
Daarna kreeg ik blijkt nu griep, eerst 2 dagen hoofdpijn. En woensdag moest ik mijn zus die bij mij zou komen, afbellen. Heel sneu we zouden met mijn dochters uit eten gaan. Maar ja zij wil ook geen virusje oplopen en haar vakantie verpesten. Het is zoals het is. Ik voel me nog steeds gammel en heb ook voorhoofsholte ontsteking. En mijn lijfje hersteld niet zo snel als vroeger. Ik accepteer het maar zoals het komt!
 
12-05-2010
Vandaag bij dr.Ruit geweest, het bloed was goed maar naar aanleiding van mijn klachten krijg ik volgende week een botscan.
Ook een kweek van mijn urine omdat mijn blaas zo'n pijn doet.
Gisteren bij mijn huisarts geweest ik heb oogmigraine en de oogarts zei door de telefoon dat ik naar de huisarts moest. Er knapte iets in mijn oog, ik kon goed zien maar aan de boven- en onderkant zag ik een soort van kleine piano toetsjes. Na 10 minuten was het over, het oog bleef wel erg warm. Er is geen bloed te zien en het is inderdaad "oogmigraine". Niets aan te doen en ik heb dus 2 zielige ogen. Ik kreeg van haar een kuur voor mijn blaas omdat ik al heel lang klachten heb. Verder is mijn hangerig gevoel enz het resultaat van een een virus die al heel lang rond spookt. Weten we ook weer.
 
18-05-2010
Gisteren de botscan, de meneer voor de nucliaire injectie kende mij nog! Flink drinken en om 12.30 weer terug zijn. Voor het eerst geen rugpijn terwijl ik op het apparaat lag. Maar ik moest heftig plassen, na een half uur kon dat en...het plassen lukte niet en ik had zo'n pijn. Maar weer gaan liggen en nu moest ik nog een half uur, met het apparaat op 10 cm afstand van mijn gezicht, heel warm. Op een gegeven moment lag ik te hyperventileren van de pijn maar ze konden niet stoppen. Ze waren erg lief en vertelde steeds hoe lang nog. Toen ik van het apparaat af mocht liep ik echt dubbel en de man zei ik wist niet dat het zo'n pijn kon doen. Gelukkig kon ik toen plassen. Het heeft me wel veel energie gekost en ik ben nog steeds dood moe. Ik heb nog voor 1 1/2 dag medicijnen voor mijn blaas maar de hoop dat het helpt is klein. We zullen zien.
 
25-05-2010
Na wat wisselende humeuren, boos, verdrietig vooral door alle lichamelijke klachten die ik nu heb, gaat het weer beter. Ik heb genoten van de zonnige dagen. Zondag heb ik een uur gefietst, dat is tegenwoordig voor mij al heel wat. Maandag met mijn dochter naar de kwekerij geweest, ik heb een oleander, een baby sering en een hang fuchsia gekocht. Mijn roos die binnen stond redt het buiten aardig. De tomaatjes worden op gegeten door de vogels en gaan dadelijk naar de groenbak. Van de peterselie en bieslook geniet ik dagelijks. Van allebei wat snijden, in een beetje olijfolie, eitje er op, even licht roeren, erg lekker op brood. Er was ook een luxe hoek met hebbe dingetjes en kreeg ik van Marije een mooie katoenen tas om luxe naar AH te gaan voor boodschappen. Erg lief. Ze begrijpt me goed en zegt dat ik rouw om alle klachten die er nu plotseling bij komen.
Vanmiddag om 16.20 krijg ik de uitslag van de internist van de botscan! ik heb nog steeds een goed gevoel.
UITSLAG is goed, geen nieuwe kanker spots er bij! Maar als ik de internist hoor praten schrik ik, ben ik zo ziek? Ik ben daar niet mee bezig. 1 Juni heb ik een afspraak bij de Uroloog.
 
16-06-2010
Ik heb een kuur van pillen om de blaasactiviteit normaal te krijgen. Drie verschillende soorten geprobeerd om uit te vinden welke pil de minst droge mond geeft. Het gaat pas na 4 weken echt werken.
In februari is een vriendin van mij weduwe geworden, heel erg voor haar. Maar nu heeft ze volgens mij een karakter verandering door gemaakt. Ik herken haar nauwelijks en als ik dat zeg is het antwoord: ja ik ben anders. En ze zwijgt. Vorige week waren we een midweek in Zuidwolde, midden in de natuur. Daar gebeurde hetzelfde en ben ik een dag eerder weg gegaan, ik kan niet tegen haar zwijgen en de uitstraling die ze dan heeft. Als ze buiten mensen tegen komt praat ze honderd uit en is vrolijk, in huis keert ze zich weer naar binnen.
Ik heb het per mail proberen te bespreken maar hoorde niets van haar, vanmorgen haar op gebeld. We kwamen er niet uit, ze is zoals ze is. En zo is 15 jaar vriendschap in 1 keer voorbij.
Dat geeft een raar gevoel, toen haar man nog leefde kwam ze heel vaak logeren om een beetje bij te komen en dat hoeft nu niet meer! Maar wie weet brengt het ook nog iets goeds, ik blijf positief hoewel dat niet altijd makkelijk is.
 
29-06-2010
Na een paar dagen zat ik te denken over hoe het was gelopen met mijn vriendin en plotseling dacht ik: je zit in het verleden, kom in het NU. Wow wat een verschil ik voelde me gelijk een stuk beter. Aan het verleden kan je niets veranderen, in het nu kan je genieten en dat doe ik ook. Ik voel me op gelucht en vrij!
 

10-07-2010
Ik begin me eindelijk weer wat beter te voelen en wandel of fiets weer wat meer.
Gisteren heb ik proef gereden in een Alto GLX 2005, 5 deurs en wat voor mij heel belangrijk is--stuurbekrachtiging. Mijn arm met okseltoilet had veel last van parkeren of straatje keren. A.s vrijdag is hij klaar. Aqua metallic, nieuwe banden alles prima in orde. Ik was er wel even zenuwachtig over maar nu ben ik er blij mee. Eigenlijk rij ik momenteel heel weinig omdat ik zo moe was. Maar dan maar alleen boodschappen er mee doen. Gemak dient de mens.
Ik ben bij Seniorweb lid geworden van een forum: Doorleven. Ben erg benieuwd hoe de sfeer is. Ik kan me ook nog aanmelden bij Spiritualiteit, in de andere onderwerpen heb ik niet zoveel interesse.
Wat mij verbaast dat ik mij ondanks het verlies van een vriendschap me zo prettig voel. Ik ben in balans en leef heel veel in het Nu, dat gaat me steeds beter af zonder dat ik er moeite voor  hoef te doen.
 
13-07-2010
Vandaag met de trein naar R'dam en naar Mystiek gelopen. een grote New Age winkel, met heel aardige mensen die daar werken. Heerlijk rond lopen snuffelen en staan praten. Ik heb 2 DVD's gekocht:The Living Matrix over de nieuwe wetenschap van genezen en This sacred earth-the 2012 Phenomenon. Verder een afgeprijsd boek:Vrouwen in Boeddha,s bergen. De schrijfster maakt reizen in Tibet, Nepal en Ladakh en spreek veel met nonnen. En ik zag een mooie, kleine buste van Kwan Yin, ze riep me echt en ik ben blij met haar. Terug weer naar het station gelopen en ik was niet echt moe! HOERA. Een fijne ochtend.
 
17-07-2010
Gisteren had ik een drukke dag. Eerst even op Thijs gepast terwijl Marije boodschappen ging halen. Hij was gelukkig aardig opgeknapt van zijn kaakoperatie de dag er voor. (Tien over 7 de deur uit en om 13.00 mochten we naar huis. Gelukkig was Coen om 11.45 ook in het ziekenhuis. Veel problemen voor Thijs omdat hij niet alles begrijpt en hij weg wilde, heel heftig en van die emoties waren we allemaal doodop.) Daarna mijn nieuwe 2dehandse auto ophalen, hij ziet er zo mooi uit en heel veel extra's die ik daarvoor niet had. Daarna naar de kapper. Weer thuis mijn haar gewassen en nog wat gegeten en naar Schipluiden gereden voor een afspraak.
Vandaag ben ik dus echt uitgeteld maar wel tevreden.
 
20-07-2010
Eerst naar de uroloog voor een blaasonderzoek, plasbuis is te nauw en ik krijg een grote katheter naar binnen. Dat deed erg pijn, er zitten littekens in de plasbuis. De blaas werd gevuld tot ik bijna flauwviel. Daarna mocht ik plassen voor een meting. Ze wil me nog niet opereren en ga ik naar bekkenbodem fysio. Daarna naar de internist, die was erg blij dat ik zo opknapte en weer dingen ondernam. Ik mag 4 maanden wegblijven. Maar toen naar huis, lopen was heel moeilijk. Thuis kon ik niet zitten, alleen languit en lopen ging alleen schuifelend.Tot laat in de avond had ik last en kreeg daarna een middenrif aanval van een uur. Weg energie!!
 
25-07-2010.
Het ergste is weer achter de rug alleen door die pijn ben ik weer meer moe, al mijn energie heb ik verbruikt. Maar ik ben gisteren wel even naar Delft geweest, rondje langs de grachten gelopen. Het was fijn even eruit te zijn. Straks ga ik naar het Staelduinse bos een rondje lopen. Ik vind het heerlijk tussen de bomen en het groen te lopen en eenheid te ervaren. Ik loop niet meditatief maar voel wel bewust mijn voeten.
 
11-08-2010
Ik had behoefte om weer met Yoga te beginnen en heb een lerares gebeld. Na uitleg over mijn gezondheid stelde ze voor om naar Senioren Yoga te komen. Deze maand was het vakantie tarief 2,00 , niet te geloven! Vanmorgen ben ik geweest en het was heerlijk. Alle oefeningen herinnerde ik me van vroeger, 22 jaar geleden. Ik heb me opgegeven voor het hele seizoen.
Het is eigenlijk treurig dat het niet naar inkomen gaat want met een R'dam pas kost het 60,-- , gewoon gratis en anders 100,-- ook niet veel. Een R'dam pas koop je als 65+ bent voor 12,50 en daar mee kan je dingen gratis doen of met korting. Het gebouw waar we de yoga doen is 200 meter bij mij vandaan, heerlijk luxe. Na afloop hebben we koffie gedronken en nog wat gepraat, gezellig.
 
28-08-2010
Wat kan ik eigenlijk veel als het moet! Woensdag had ik eindelijk besloten een nieuw bed en matras te kopen. Dus het oude moest uit elkaar. De spiralen konden aan hoofd- en voeteneinde omhoog en zaten erg vast maar het is gelukt ze eruit te tillen. Loodzwaar. De houten bak kreeg ik makkelijker uit elkaar. Alles tegen muren gezet en de 2 matrassen op elkaar om een bedje te maken. De volgende morgen de spiralen op de galerij onder mijn ramen gezet om ruimte te maken en naar Ikea, bij transport gevraagd of het bed vandaag gebracht kon worden, het was geen probleem. Dus mijn elektrische bed en nieuwe matras uit gezocht. Het werd tussen 14.00 en 18.00 uur bezorgd, 17.00 uur werd er gebeld of ik mijn spullen maar wilde komen halen. Ik was helemaal verbijsterd, op de Ikea site staat dat als je een lift hebt het boven gebracht wordt. Met de baas van de chauffeur gesproken en uiteindelijk mocht hij het in de hal zetten. Samen de matras en toen het bed, ik kon het net 4 meter dragen en zei schuif het maar naar binnen. Daar stond ik dan.
Opeens was er een buurvrouw, iets kleiner dan ik en die zei ik help je het ding de lift in schuiven. Alleen het drempeltje was een probleem maar het lukte. Toen de lift uit dat ging niet, ik bij mijn buren bellen maar die waren niet thuis. Uiteindelijk is het toch gelukt. Ik heb het pak daar laten staan en heb mijn dochter gebeld, die zaten te eten en zou later komen. Met een stukje van het bed op een steekkar en ik de andere kant is het toch gelukt het binnen te krijgen. Het bed was gauw geinstalleerd. Samen de spiralen naar beneden gebracht.
Ik heb mijn bed opgemaakt en ben toen het hout en al het karton naar beneden gaan brengen. Karton in de container en de rest op de stoep dat werd op gehaald. De volgende morgen om 7.15 uur mijn 2 matrassen naar de lift gesleept, loei zwaar en eigenlijk doet 1 arm het maar, uit de lift naar buiten gesleept. De spiralen waren 's nachts al mee genomen waarschijnlijk voor oud ijzer.
Mijn hele lijfje doet pijn. 's Middags weer naar Ikea, ik moest iets ruilen en nog een nachtkastje kopen, nu het bed er opgemaakt stond kon ik zien wat ik nodig had. Zelf het kastje in elkaar gezet, ik ben wat trots dat ik eigenlijk nog zoveel kan.

28-08-2010
MUNAY KI.
Ik krijg van Cyril mijn Munay ki initiaties, elke keer twee. Het zijn er totaal negen en daarna krijgen we van een vriendin de tiende initiatie die uit zes initiaties bestaat.
Ik wilde het graag ontvangen maar kon me er niets bij voorstellen. Het is heel bijzonder, ik kan de energie heel goed ervaren en ben elke keer in de kamer maar ook heel ver weg. Ik heb nu 4 initiaties mogen ontvangen. Ik denk dat het veel gaat toe voegen aan mijn Zijn en mijn dagelijks leven.
 
5-0-2010
Gisteren naar een open middag in Op Hodenpijl geweest. Ik was al vaak de naam Janny Pronk tegen gekomen maar voelde geen energie. Gisteren was het raak, we hebben ruim een uur met elkaar gesproken op gelijk niveau. Hebben ook nog even een energie oefening gedaan. Ze doet veel: meditatie lessen, thuis bezoek, vakanties, workshops, buiten vuur rituelen enz. Ik ga zeker mee in November, 8 dagen naar de Franse Vogezen. Op de site heb ik de foto's van de omgeving gezien prachtig. Je bent vrij om te doen wat je wilt, niets moet. En in de omgeving kunnen we o.a. de Zwarte Madonna bezoeken.
Het afscheid was een stevige hug en een dikke kus.
 
10-09-2010
Even een beetje pech, ik heb weer veel last van mijn blaas. Languit zitten, een warme kruik of dekentje laat de pijn verdwijnen. Lopen is ook lastig en ik heb hevige pijnscheuten.
Woensdag de uroloog gebeld en a.s. woensdag opnieuw een blaasonderzoek. Ik hoop dat ze iets vindt want de pijn neemt veel energie. Jammer want het ging qua energie zo goed!
 
16-09-2010.
Gisteren mijn blaasonderzoek, het zag er prima uit. De uroloog was verbijsterd dat ik vorige keer na het onderzoek zo, pijn had gehad. Nu dus weer, ik ging uiteindelijk met pijn naar bed.
Ik heb uit voorzorg een antibiotica kuur gekregen en ze heeft urine opgestuurd. A.s woensdag belt ze me op hoe we verder gaan, waarschijnlijk elke week stroomstootjes.
Ik vind net via Google dat ik waarschijnlijk het Pijnlijk Blaas Syndroom hebt, ik herken zoveel. Ook dat warmte, kruik of deken, verlichting van de pijn geeft. Oppepper: er is niets aan te doen en duurt soms wel 10 jaar en kan dan soms weer verdwijnen. Bijna alle pat´enten zitten net als ik bij het weg gaan, waar is het dichtsbijzijnde toilet!!
 
23-09-2010
De urine kweek was goed zoals we al vermoedden. Ik krijg nu Sans therapie in het ziekenhuis. Als het na 4x geen verbetering geeft moet ik stoppen, het andere alternatief is een katheter en daar moet ik niet aan denken!! Maar ik kan dan wel weer normaal naar buiten. En maar positief blijven, ik ben eigenlijk al die klachten die niet verholpen kunnen worden meer dan zat!!
Ik ben er klaar mee!! Ik wil weer leven!
 
27-09-2010
Zaterdagmorgen vroeg ben ik uit mijn bed gevallen. Ik ging me omdraa´en en naar het toilet en opeens lag ik ernaast. De zijkant van mijn hoofd sloeg tegen de punt van het nachtkastje dat een stukje van mijn bed staat, dus wat verder weg. Op het toilet hield ik de plek vast en ontdekte dat het bloedde.
WCpapier er tegen gehouden en toen het stopte weer naar bed. Omdat het de punt was heb je gelukkig alleen een klein gaatje. Ik heb een pijnstiller genomen en na een halfuurtje ben ik toch weer in slaap gevallen. Ik weet nog steeds niet hoe het nu gebeurd is, waarschijnlijk heb ik na maanden eindelijk diep geslapen.
Ik heb ook voor het eerst weing geplast die nacht, ik denk dat het dat is en laat het maar los.
Inmiddels gaat het weer prima ik heb wat spierpijn in rechter bovenarm en schouder.
 
13-10-2010
Ik heb nu 2 maal Sans therapie gekregen, vorige week maandag was de pijn weg. en hoe gauw went een mens daar weer aan. Alleen vrijdagochtend werd ik weer met pijn wakker, het was heftig. Een grote teleurstelling! En weer zit je vast, ik heb ontdekt dat fietsen beter gaat als lopen en dan hoef ik in iedergeval niet overal de auto voor te nemen.
Vandaag naar R'dam naar het oogziekenhuis, alles was goed, mijn staar het zelfde gebleven. De zwarte stipjes die ik nu zie zijn geen Staar maar ook Glasvochttroebelingen, dus dubbelop ellende in ÚÚn oog. Mijn lezen is achteruit gegaan dus eigenlijk moet ik nieuwe glazen of een leesbril over mijn bril die ik al heb. Morgen ga ik naar Pearl om te kijken of hun reclame voor mij ook geld. Binnen een jaar verslechtering, dan nieuwe glazen. Ik heb al heel lang dubbelfocus, via de telefoon dachten ze van wel, dat zou hÚÚl fijn zijn!!
 

31-10-2010 EINDELIJK WEER POSITIEF.

 

Opeens komen er allemaal mooie en lieve dingen op mijn pad.

Ik ben 2 weken geleden door Cyril in aanraking gekomen met de Crystal Orbs. Deze liggen op een dubbele Merkeba zie plaatje. Er komt krachtige, transmuterende energie los. Het voelde geweldig. Ik heb een ketting met een gouden bol gekocht die ook deze energie heeft en ik heb een blauwe Crystal Orb van 15 cm besteld.

En zo stromen er opeens allemaal mooie energ´en naar mij toe. O.a van Shekinah ook heel bijzonder en krachtig er staan op Youtube 2 filmpjes, de moeite waard.