Make your own free website on Tripod.com

POSITIEF MET KANKER

2010--2012 WEER KANKER

Home | IK HEB OF GA DOEN | POSITIEF ZIJN EN BLIJVEN | HET BEGON IN 2006 | 2009 WEER KANKER | 2010-2012 Weer Kanker | Kanker 2013 | BOEKEN | VOOR LICHAAM EN GEEST. | CD'S | DVD'S | LINKS

WEER KANKER 

 

28-11-2010

Vorige week ben ik bij de internist geweest, het bloed was niet goed en hij deed heel paniekerig, stelde heel veel vragen.

Ik kreeg een thorax foto, een echo bovenbuik (alvleesklier?) en weer een botscan. Ik stond een soort buiten mezelf en liet het gebeuren.

Thuis bedacht ik dat de huisarts met een code in zijn computer kan komen en ik heb haar de volgende morgen gebeld.
Volgens haar viel het wel mee. De nieren en lever waren goed, HB was 9, de tumormarkers waren iets omhoog van 3,4 naar 5,6. dat gaf me een beter gevoel.
De maandag erna had ik zoveel pijn van het blaas gedoe dat ik gebeld heb of ik een MRI kon krijgen in plaats van een botscan.

Je moet van te voren 1 1/2 liter water drinken en meer dan een uur stil liggen. De laatste keer was dat ook een ramp. Het mocht niet maar ik heb vlak voor de botscan een katheter en een pijnstillende injectie gekregen. Dat was geweldig, eindelijk zonder pijn. Ik ben in een bed door het ziekenhuis gereden en iedereen was erg lief.
A.s maandag krijg ik de uitslagen, de echo was trouwens goed! Over het geheel heb ik er zelf niet zo’n slecht gevoel over.

Ik voel enorm veel kracht en gebruik dat, ik ben al 3x lopend boodschappen gaan doen en dat was best fijn.

De leuke dingen gaan ook door, ik heb een jongere vrouw Marja ontmoet waar het goed mee klikt en we hebben veel uit te wisselen. In deze lijn ga ik verder. Het leven is een feest en ik ben bezig mijn ballonnen op te hangen.

 

1-12-2010

Afgelopen maandag ben ik voor uitslag van mijn onderzoeken bij de internist geweest.
Hij heeft een wazig vlekje op mijn long gezien en een vlekje op mijn schaambeen. Dinsdag om 17.00 uur heeft hij vergadering
met andere artsen en wilde mij ook bespreken.
Ik moest gelijk een afspraak maken voor een foto van het bekken, een MRI van de thorax en van het skelet. Gelukkig kon ik later in de middag daar voor komen.
Het zal of andere medicijnen of chemo worden. Maar hij is niet zo voor chemo.
Ik heb natuurlijk heel erg geluk gehad dat het al zo'n tijd goed gegaan is en een vlekje meer of minder wie daar op let is een kniesoor.

Vandaag de uitslag, er zijn 3 vlekjes op de rug bij, 1 op het schaambeen en het vlekje op de long vertrouwen ze niet.
 
Dus er is besloten om 3 chemo's FAC te geven met APB (botversterkend) en daarna 3 mildere chemo's en dan weer hormoonpillen.
Daar er alleen nog maar in één hand geprikt kan worden krijg ik nu onderhuids een Port-O-Cath waarin direkt geprikt kan worden. Het wordt onder narcose aan gebracht. Volgende week dinsdag ga ik voor intake gesprekken.

 

 

 

 5-12-2010

Gisteren las ik de aankondiging van een nieuw boek: de Wet van Resonatie. Ik kon een gedeelte van een hoofdstuk lezen. Het vertelt dat je invloed hebt op je Cellen en je DNA, het is wetenschappelijk bewezen. Vrolijkheid, blije dingen, mooie dingen het heeft allemaal invloed. Ook het toespreken van je DNA en je cellen heeft invloed. Je raadt het al, hier ga ik mee aan de slag. Ik heb het boek en de DVD besteld. Ik had al 2 boeken gekocht en later een klein Mandala kleurboekje besteld. Als ik me dan niet te beroerd voel van de chemo heb ik wat te doen. Het is weer tijd mezelf extra te verwennen.

EN TOEN..... was al mijn tekst kwijt!...... Ik krijg enorm veel hulp van allerlei mensen. Ik mail met Carla die zelf ook kanker heeft gehad en ik mail met Paul die zijn moeder, zus heeft verloren aan kanker. Ik ga vaak 's avonds naar de deeksha ruimte voor blessing. ik krijg heel lieve mailtjes. Marja die ik bij Cyril heb leren kennen is mijn spirtuele vriendinnetje. Ze heeft me keer bij mij thuis Shambala energie gegeven en keer op afstand. Geweldige energie en ze zag mij: heel groot met achter mij een grote engel met zijn/haar vleugels om mij heen. Dat ben ik, maar zei ik tegen Marja dat ben jij ook.We zijn allemaal één. Alle lieve woorden, gebeden doen mij enorm veel goed en maken mij nog sterker.

23-12-2010. 

Eerste chemo en APD, om 8.45 was het infuus aan gesloten. Twee keer voelde ik me vervelend en afwezig en heb ik alle negatieve bijverschijnselen van de chemo getransmuteerd, dat werkte. Ik ben 2x in geslaap gevallen met meditaties van mijn MP3 speler.
Ik was klaar om 13.30 uur, toen naar urologie. Het was stil even met een oud dametje en de verpleegkundige gesproken het vrouwtje had er z'n behoefte aan. Daarna naar mijn kamertje
heerlijk tot rust komen, geen apperatuur en geen mensen dat deed me goed. De verpleegkundige bracht nog wat lekkers en half 3 was ik thuis.

MARJA: Ik heb vanochtend een kaarsje voor je aangestoken en ik heb van ongeveer kwart voor 11 tot 10 over 11 heel veel licht en liefde naar je gestuurd ter ondersteuning. Ik heb licht kerststerretjes naar je gestuurd en die in en om je heen waren. Je was een baken van licht. In de behandeling ben ik zelf bij je geweest als engel om je te vertellen dat jij BENT DIE JE BENT, een wezen van licht en liefde, ook tijdens de chemo en dat was heel mooi en een vervolg op de behandeling van afgelopen maandag avond van het gevoel wat verankerd werd in jou. Heel mooi was het, ik hoop dat je er wat aan hebt gehad en dat je de dag zowiezo een beetje goed bent doorgekomen.
Ik: Dank voor alle mooie dingen die we samen  mogen beleven, ik heb mijzelf en die mooie engel naarvoren gehaald, dat is toch wel apart. Wat een hulp en dat ik me naar omstandigheden zo goed voel!! Ik ben erg dankbaar.

 

 

26-12- 2010                                                                                              Gisteren een redelijke dag gehad, sap kan dus echt niet daar wordt ik misselijk van en dat bleef de hele middag, zonde! Half kopje koffie en verder lauw water. 's Morgens wordt ik om 5 uur wakker en soms slaap ik weer in. Ik wordt wakker met knalrode wangen die pijn doen en het duurt uren voordat het verdwijnt. 's  Middags slaap ik heerlijk met geleide meditaties en ik neem aan dat ze in mijn onderbewuste hun werk wel doen. Ik heb zelfs gekookt, wel de helft van normaal maar het smaakte! Als het zo blijft teken ik er voor. Doordat het weer zo slecht is ben ik nog niet naar de pruikenmaker geweest, ik moet in het westland zijn en daar is het tegenwoordig heel druk. In hoeverre er gestrooid wordt weet ik niet. Even afwachten maar. Vanmiddag heerlijk 3/4 kwartier in de zon gelopen en daarna geslapen. Eten gaat goed, niet na denken gewoon klaar maken. Als toetje een cognacje en hand gemaakte bonbons.

30-12-2010                                                                                          Hier alles oké, met wat mankementen. Lichte kramp in mijn slokdarm en vannacht eerst kramp in de ene voet
daarna in de andere en mijn voet en been werden erg koud.
De misselijkheid is weg, daar kreeg ik maagkramp voor in de plaats en dus pillen, het heeft wel geholpen. Gisteravond nergens last van, ik neem er nu maar 1 om de dag uit voorzorg. 's Avonds moet ik een beetje languit zitten, ik ben voor het eerst
weer naar de deeksha ruimte gegaan. Ik voelde een constante zuil van energie mijn hoofd in stromen.
Eergisteren ben ik pruiken gaan passen, mijn hoofd verdween totaal, zoveel haar en veel in je gezicht. Uiteindelijk had ik
een kort blond pruikje, maar het blond zou warmer moet: prijs 675,--!!! Dus 200,-- bij betalen.
Ik zou in januari nog een keer gaan maar ben niet verplicht iets te kopen. Gelukkig heb ik mijn andere pruik nog en ga op
internet kijken naar mutsjes en hopelijk zie ik sjaals die ik kan draperen rond mijn bolletje. De pruik ga ik afbellen.
Eventueel kan ik hier in vlaardingen ook nog terecht bij een Haarbewerker. Maar moe dat je daar van wordt!

 

EEN FANTASTISCH NIEUW JAAR, elk moment is een nieuwe kans.

 

03-01-2011.                                                                                         Het gaat steeds beter, mijn enige lichamelijke klacht is eigenlijk Middenrif kramp waarmee ik wakker word. Het eten is weer normaal alleen mijn glaasje wijn smaakt niet meer. Maar daar heb ik een oplossing voor, een lekker cognacje valt prima. Ik heb net gebeld met de oncologie verpleegkundige en mag de volgende chemo om 11.00 uur komen. Mijn probleem ook weer opgelost. Gisteren heb ik 3/4 uur gelopen heerlijk en het was genoeg. Ik heb een leuke site gevonden met mutsjes, met sjaals erover en losse zijde sjaals. Er waren kleuren bij die mij goed staan. En ik heb mijn vorige pruik nog en zelfs een pruik van vroeger die lag bij mijn kleindochter, dus keuze genoeg!

4-01-2011.                                                                                               Ik lees momenteel een boek: de wet der resonantie. Daarmee kan je je DNA beïnvloeden. Er staan heel veel wetenschappers achter en ik heb er wel 30 jaar geleden al over gelezen. Ik ga er vanuit dat ik kern gezond ben, al mijn wervels zijn gezond, mijn longen zijn gezond, mijn schaambeen is gezond. Ik benoem dat en zie mezelf als een gezonde vrouw van 50, ik ben 67 jaar. En ik word er zo vrolijk van, ik voel me sterker worden.

06-01-2011                                                                                Donderdag, gedoucht en bij het haren kammen kwam er bij elke streek een dot haar los. Ik schrok wel het is 2 weken na de 1ste chemo! Ik heb gelijk de kapper gebeld en om 9.00 werd ik geknipt een kort koppie wat best leuk staat. Met behulp van de oxcapam en een heerlijke koffie was de schok gauw voorbij. Mutsjes besteld op internet. Donderdagavond kwam Marja, lekker zitten kletsen, deeksha op internet gehaald en samen naar mijn Eenheids Transmutatie door Bas van Woelderen geluisterd. Ze heeft daarna gelijk Bas gemaild ze was zo onder de indruk er van. De mutsjes had ik vrijdagmiddag al in huis. Maar de wikkelmutsen gaan terug, te flets van kleur voor mij. Een mutsje voor in bed en een buffmutsje heb ik gehouden. Gisterenmiddag Roos uit school gehaald en samen ook nog even op internet naar mutsjes gekeken, wel leuk om dat met haar te doen. We hadden een heel gezellige avond en hebben veel gelachen. Vandaag haar tussen de middag naar huis gebracht.

 

10-01-11.                                                                                        Zondag morgen had ik veel haartjes op mijn kussen, niet echt leuk.   's Middags belde Marja en we hebben 2 1/2 uur met elkaar gesproken.  Al pratende mochten we zoveel mooie dingen ervaren, af en toe hadden we allebei tranen. B.v. we voelen ons op een diepere laag verbonden met elkaar, daar spraken we over. Ik kijk naar buiten(woon 3 hoog) en zie voor het raam 2 levensechte zwanen met de snavels naar elkaar toe. Marja staat op kijkt naar buiten en ziet 2 zwanen in de sloot die met de koppen naar elkaar toe, onder water gingen. En zo gaat het maar door. Ik ben zo dankbaar en voel me zo goed. Ik heb kanker maar ik ben nog nooit zo vrij geweest en zo gelukkig!   Vanmorgen keek ik naar mijn kussen, laag haar er op. Even Marije gebeld of ze mijn haar met de tondeuse er af wilde halen, maar Coen wil het graag doen, zo was het 4 jaar geleden ook. Ik alles aan mutjes terug gestuurd behalve het slaapmutsje. De kleuren waren in goed daglicht toch te vaal. Op een andere site 3 mutsjes besteld, fuchsia, warm oranje en zwart en om het mutsje zit een sjaaltje. wat je kan wisselen, ik ben beniuwd. De andere zending naar het postkantoor gebracht, en bij Bruna twee dikke boeken voor half geld gekocht, de vrouw ronde de prijs af voor mij, heel lief.   Angela belde nog op uit Schin op Geul waar ze tegenwoordig woont. Er zat een Valk in de boom bij haar huis! Ook met haar een lang gesprek.

 

Symbolische betekenis Zwaan:  De kracht van Zwaan leert ons één te zijn met alle bewustzijnsniveaus, leert ons te vertrouwen op de bescherming van Grote Geest. Als je Zwaan hebt getrokken als kaart, staat je een tijd te wachten van veranderde staten van bewustzijn en van ontwikkeling van je intuïtieve vermogens. Mensen met de kracht van Zwaan bezitten het vermogen om in de toekomst te kijken, om zich over te geven aan de macht van Grote Geest, en om de heling en transformatie van hun leven te aanvaarden. De Zwaankaart spoort je aan te aanvaarden dat je weet wat er in het verschiet ligt. Als je je verzet tegen de transformatie van je zelf, ontspan je dan; alles gaat veel gemakkelijker als je met de stroom mee gaat. Ontken niet langer dat je weet wie er belt wanneer de telefoon gaat. Schenk aandacht aan je voorgevoelens en aan je innerlijk weten, toon eerbied voor  je vrouwelijke intuïtie. 

 


 

 

zwanen.jpg

16-01-2011

Gisteren een mindere dag, al 2 ochtenden om 5.00 wakker. En de hele dag hangerig en misselijk. Later toen Marja mailde of ik Shambala energie wilde ontvangen en we na afloop na praatte, vroeg ze: aard je je wel en bescherm je je wel. Je bent nu erg gevoelig. En nee, dat was ik al een poosje vergeten. De energie was prachtig die ik mocht ontvangen en heeft me goed geholpen. We ontdekken steeds meer dat we veel dingen het zelfde doen of bekijken. Vanmorgen weer om 5.00 uur wakker na 10 min. een oxcapammetje genomen en weer in geslapen, ik merk dat slaap en 's middags rusten heel belangrijk is voor mij. Ik voel me nu een stuk beter! en m'n innerlijke glimlach is weer terug. DANKBAAR.
 
23-01-2011                                                                                             Er is weer heel veel gebeurd! Ondertussen zit ik weer in mijn oude slaapritme wat erg fijn is! Ik voel me goed ben alleen wat moe en heb het vaak er koud, omdat ik al een paar dagen wat duizelig was ben ik even naar Nel gegaan, de doktersassistente. De bloeddruk was prima en de rest is het knokken van het licham en dat kost energie. Kleed me nu dus nog warmer aan.             Het contact met Marja groeit en bloeit. We vullen elkaar aan, zijn elkaars leraar en elkaars gelijke. Tijdens onze gesprekken is de energie heel hoog en mag er heel veel gebeuren. We hadden het over overgaan en gelijk zag ik een rij emorm grote engelen in mijn kamer, ze er waren voor Marja en zouden er zijn als het haar tijd was. Ook hebben we in onze levens veel bijna dezelfde gebeurtenissen mee gemaakt. Ooit, moeten we deze afspraak van onze ontmoeting in dit leven gemaakt hebben. We genieten met volle teugen en zijn enorm dankbaar voor alles wat we aan geboden krijgen en mogen ervaren. Het geeft vertrouwen dat we op de goede weg zijn.
 
26-01-2011
Vandaag naar electro acupunctuur, ik was even gestopt door alle onderzoeken en mijn chemo. Fantastisch het beeld in de computer gaf bijna het zelfde aan als de laatste keer en toe was alles goed! Alleen mijn maag was wat zwak en mijn zenuwgestel iets onrustig. Naaldjes gekregen en ik ga nu elke maand als onderhoud. De praktijk zit in Op Denhodenpijl in Schipluiden en na afloop een heerlijk kopje koffie en tosti met geitenkaas, honing en verse thijm. Daarna even om gereden om te tanken.
En nu uitrusten want mijn routine is daardoor kennelijk verstoord,  ik ben veel te laat gaan rusten en dat lukte niet zo.
 
28-01-2011
Weer nieuwe cadeautjes, ik geef Deeksha op afstand en het komt aan. Diegene kunnen energie en/of prikkelingen voelen. En als ik 's avonds zin heb en naar de deeksha online ga, komt Thijs mijn kleinzoon energetisch op schoot zitten. Prachtig om dat te mogen ervaren. De medicijnen binnen voor de volgende chemo die a.s. donderdag is. Dat is de 3de Fac en daarna krijg ik andere chemo. Het gaat nog steeds geweldig in aanmerking genomen hoe ziek ik vorige keer was.
 
01-02-2011
Vanavond mijn Goddelijke Wezensheling mogen ontvangen.  Gedurende de dag voelde ik dat ik voorbereid werd. De Goddelijke Wezensheling heelt de oerpijn en het verdriet die zijn ontstaan in het proces van de afscheiding van het Goddelijke. Deze trauma's werken diep door tot in je persoonlijkheid. 
Door de Goddelijke Wezensheling vindt dan ook voelbaar op een diep niveau heling plaats.    
 
03-02-2011


Gisteren werd ik misselijk wakker en het wilde niet weg gaan, toen maar een oxapam genomen en het werd wat milder. Om 11.00 uur chemo maar het was enorm druk ze waren maar met 2 personen, dus een half uurtje gewacht. Iedereen was erg druk en er werd veel gepraat, wat wel de tijd voorbij deed gaan.
Kreeg info over mijn nieuwe chemo: 4x---ik het is niet erg maar ik weet van niets! Even nakijken, foutje omdat deze chemo om de 4 weken is.
Als je leest wat voor kwaad het kan doen, zeg je laat maar zitten!!!!! Het wordt dus veel en dagelijks vele malen transmuteren en mijn lichaam vertellen dat het FIT, VITAAL EN GEZOND IS. De duur van de chemo is 1 1/2 uur en dan APD, dus ben ik eerder klaar. Wat ik ook niet wist is dat ik 2 JAAR APD krijg, dan een stop en daarna nog iets van 5x. Deze keer van de uitleg van de internist beetje slordig.

We waren op een moment met 2 over, een buitenlandse vrouw en ik. Twee bedden er tussen. Zij had geen infuus maar een knijper aan haar vinger en werd steeds gecontroleerd. Ik hoorde de 2 verpleegkundige zeggen morgen een korte dag. Ik had hen gevraagd of de vrouw nederlands sprak, ja dat deed ze prima. De twee gingen daarna met haar in gesprek, ze kwam uit Iran en wat ze daarna vertelde aan gruwelen niet te geloven. Haar ex en 3 zonen woonden in Iran die waren radicaal.
Ze hield heel erg van studeren, leren vind ze zo fijn. Ze heeft nu een lieve, zachtaardige Nederlandse man. Ondertussen haar papieren voor patat verkoop gehaald en ze hebben nu een patatkraam.
De verpleegkundige kwam mij afkoppelen en ik zei, ik wil haar wel knuffelen. Nou zeg maar gedag tegen haar. Ik liep naar haar toe en zei zachtjes ik heb je verhaal gehoord. Pakte haar handen en we verdronken ik elkaars ogen en tegelijk gaven we elkaar 3 kussen. En konden elkaar eigenlijk niet loslaten. Ik zei ik hoop je nog eens te zien en zij dat lukt vast wel. Ik zie haar in ieder geval hoop ik over 3 weken en dan heb ik een ander schema.

06-02-2011                                                                                Onduidelijkheid over mijn 2de chemo schema, bij de apotheek kreeg ik 42 chemopillen voor 2 weken! Schema ziet er anders uit dan verteld en ik was te moe om te bellen. Maandag met frisse moed info vragen. Twee dagen erg misselijk geweest. Zaterdag ben ik eindelijk naar R'dam gegaan, ik wilde dat al 2 weken. Eerst naar de Bijenkorf. Een oranje trui en een zwart vestje met boothals voor het voorjaar gekocht. En 2 sjaals om rond mijn hoofd te draperen, je kan het maar binnen hebben. Daarna naar Mystiek gelopen een spirituele winkel. Eerst met koffie en een perentaartje uitgerust en daarna gaan snuffelen. Ik heb een kleine klankschaal gekocht en tibetaanse belletjes. Verder een kleine, lieve witte boeddha. Hoofdje schuin naar de schouder en 2 handjes er onder. Ik had er al een paar maal naar gekeken. Toen weer even gerust, afgerekend en met de metro naar het station. Thuis wel moe, maar voldaan. Slapen gaat wat minder, kan ook door de storm komen.

07-02-2011

Nieuw Chemo schema:
dinsdag 22 febr. bloedprikken enz-- donderdag 24 februari chemo +APD.
dinsdag 1 maart bloedprikken enz.-- donderdag 3 maart chemo +  deze 14 dagen elke dag 3 chemo pillen. Dan 14 dagen rust.
En dat 3x, maar het schijnt echt een mildere kuur te zijn.
Ik moet elke 3 weken APD maar dat doen ze nu maar even om de 4 weken anders word ik dol. Ik moet ook elke week voor Sans therapie naar het ziekenhuis!
De verpleegkundige gaat bespreken wat er mis is gegaan met mijn info over de nieuwe kuur, ik zei ik kan overal tegen maar hier word ik erg nerveus van!
Ik ga er wel weer voor maar het overvalt me wel!

 

26-4-2011                                                                                        Ik heb een poosje niets laten horen maar mijn laptop was kapot en met mijn leen laptop kon ik niet in loggen. Ook is er een stukje tekst verdwenen. Maar het gaat prima met mij, vrijdag krijg ik mijn laatste chemo en dan nog een week chemo pillen slikken. Dan wordt het weer Tamoxifen 40mg slikken, nu dus een zwaardere dosis in de hoop dat dit de kanker tegen houdt. Tijdens andere hormoon pillen is de kanker terug gekomen. Ik ben wel veel afgevallen en weeg nu 47 kg. Eet slagroom zonder suiker maar het doet niet veel. Ik ben heerlijk bezig met mijn zaadjes en plantjes voor op het balkon. Alles doet het erg goed!

 

 

10-05-2011
Ik heb ondertussen veel vreemde blauwe plekken gekregen en er is bloed geprikt, het was wat minder geworden maar het kon nog. Alles bekijk ik per dag, soms kan ik lopend boodschappen doen en dan doe ik het weer met de auto. Ik ben heerlijk bezig met mijn plantjes op balkon en mijn zaadjes die nog binen staan.
Fijn om te doen en het vult de dag eenhet was een heel fijn gespre beetje want op stap gaan is er niet bij. 
 
15-05-2011
Gisteren ben ik naar Cyprea in Maassluis geweest voor info over het huren van een ruimte om Deeksha te geven. Het was een fijn gesprek . Na afloop heb ik Yolanda een deeksha gegeven, ze kon de energie al voelen voordat ik begon. Het was een mooie ervaring voor beide.
 
05-06-2011
Er gebeurt niet veel, ik ben aan het bij komen van het chemo proces. Mijn gewicht schommelt tussen de 47 en 48 kg. Ik heb door een behandeling van een kennis mijn smaak terug en dat is heel fijn. Ik heb ook wel trek om te eten maar kom niets aan. Maar het pas een maand geleden dat ik met mijn chemo klaar ben. De Tamoxifen 40 mg gedraagt zich netjes met de transmutatie van de bijverschijnselen. Ik heb nog geen opvliegers gehad! Alleen erg last van verstopping komt door die pillen! Neem daar veel dingen voor in.
Ik heb 3 juni mijn Goddelijke Wezensimpuls ontvangen. Was weer heel bijzonder.
 
11-07-2011
Even bijpraten. Ondanks mijn Voedingsverbinding blijf ik op 48 kg, ik accepteer het nu maar als mijn gewicht. Het vele eten, ijs enz hielp niets en op het laatst kon ik geen eten meer zien. Dus nu eet ik weer minder en voel me beter. Langzamerhand ben ik ook weer activer, ik fiets en wandel weer. Zaterdag ben ik naar Rotterdam gegaan, Bijenkorf en Dille en Camille. Het was fijn en ging prima qua energie. Zondag naar Ophodenpijl waar een Didgeridoo demonstratie was. Ik ben vlak voor de speler gaan zitten om de klanken goed te horen en voelen. Het was in de tuin en het weer was redelijk goed. Tomaten en een trosje witte druiven gekocht alles biologisch. Dus langzamerhand wordt het weer normaal leven. Ik heb door de sterke hormoon pillen gelukkig geen opvliegers maar wel haargroei op mijn gezicht, meer dan in 2006. Straks op internet zoeken bij wie ik dat elektrisch kan laten verwijderen, hopelijk wordt het vergoed.
 
23-07-2011
Roland en Marja zijn vorige week zondag langs geweest. Roland had een behandeltafel bij zich en ik kreeg een behandeling. Wat een verwennerij! Dinsdag kwam Marja langs en hebben we geoefend met kineselogie en diagnostisch testen. Gesnoept van hand gemaakte bonbons en lekker bij gepraat. Gisteren een half uur tegen de wind in gefietst met ondersteuning en terug half de wind in de rug zonder ondersteuning gefietst.
Ik heb een I-Pad gekocht, Marije mijn dochter had er ook een. Weer wat technische trucjes leren maar het is wel leuk. Ik kreeg van haar een kaart om Apps te kopen dus ik kan voorlopig vooruit.

30-08-2011
Vandaag ben ik 68 geworden en ik voel me geweldig, sterk en gezond! De aryurvedische pillen helpen echt goed ik moet ze nog 1 maand in nemen. Ik mag ook 3 maanden weg blijven bij de internist. Doordat mijn lichaam sterker is geworden kan er nu op spiritueel gebied veel meer gebeuren. Mijn energie overdracht naar personen komt sterk over en doet zijn werk goed, ik ben daar heel blij mee. Gisteren bij Cyril ook weer een heel bijzondere middag mee gemaakt. Het leven is een feestje!
 
31-10-2011
Wat gaat de tijd snel! Het gaat goed met mij, alleen het herstel van kracht en energie duurt veel langer dan vorige keer. Ik heb ook regelmatig last van mijn Port O Cath maar ze verwijderen het liever niet. Ik heb nu 3 maanden aryurvedische pillen in genomen. Nu nog alleen de kanker cellen opruimende tabletten.
Wel heb ik 3 soorten pillen om mijn smaak terug te krijgen en daarbij oliedruppels voor mijn neus. Ook zonder chemo kan je smaak weg vallen maar ik weet van Cyril dat zijn moeder door deze behandeling haar smaak weer terug heeft.
Om de week ga ik naar geleide meditatie en dat is heerlijk. We hebben een klein groepje wat langzaam aan los komt. Daarbij is het in Op Hodenpijl, een heel zuivere omgeving. Ik heb gevraagd of de lerares volgend jaar door wilde gaan en dat was wel de bedoeling. Na afloop koop ik wat biologisch groente.
Mijn gewicht schommelt nog steeds, 3 weken 47 kg en dan gelukkig weer 48 kg.
 
22-11-11
Naar de internist, bloed was goed alleen de markers waren iets hoger.  Op mijn opmerking dat ik nog steeds een schrijnend gevoel in mijn R. borst had gaf hij voor de 3de maal geen reactie.
24-11 een afspraak gemaakt bij de huisarts. Op een ander gedeelte van mijn borst was een plekje wat erg pijn deed. Zij belde gelijk voor een Mammafoto en eventueel een echo. Inmiddels is dat achter de rug en op mijn echo was niets te zien!! Ik heb een gesprek aan gevraagd met de internist om dit te bespreken.
23-11 een afspraak in het oogziekenhuis. Eerst de lenzen meneer en links kon ik met bril niet veel lezen. Dus lens uit en een druppel. Toen ik daarna bij de oogarts kwam had ze gedacht dat mijn staar extreem erger geworden was. Maar nee, het had te maken met de Macula, het gele veld in het midden van je oog. Veroudering van de gele vlek en/ of plooien in je netvlies. 19-12  naar het oogziekenhuis voor een echo en daarna een afspraak met die arts. Soms kan je geopereerd worden soms niet. Ik heb hoop dat het misschien toch minder kan worden, we zullen zien.
 
29-01-2012
Even bijpraten. Ik heb een echo van mijn oog gehad en word eind februari geopereerd. Nieuw netvlies, glasvocht wordt weg gezogen en mijn kleine stipjes staar worden ook weg gehaald. De staar zou anders heel hard gaan groeien door de operatie.
Of het nu door de Elcarnitine en Q10 komt of niet maar ik voel me steed beter. Ik sport nu 1x per week maar wil naar 2x per week.
In huis ben ik ook bezig met achterstallig schoon maken. Ik heb me in jaren niet zo lekker gevoeld.
Ik heb met mijn internist gesproken en uiteindelijk besloten naar een ander te gaan. Mijn tumor markers waren voor de 2de maar iets omhoog. Heel raar en over 6 weken moet ik weer bloed prikken en dan als het weer wat hoger is beslissen of ik een botscan wil. Liever niet want het is blijft troep wat er in je lichaam gespoten wordt.
Mijn smaak komt iets terug en ik heb lekker vietnamees gegeten met mijn dochter. Pittige dingen gekozen dat proef ik. Ik vertelde het aan een vriendin en die zei leuk doe ik met mijn moeder ga je ook mee. En dezelfde avond gingen we uit eten. 
Ik ga maar door met mijn aryurvedische medicijnen voor mijn smaak.
Mijn spirituele ontwikkeling gaat nu steeds sneller, als iemand me wat verteld kan ik gelijk de energie voelen. Ook als mijn vriendin met iets bezig is, ervaar ik dat thuis. En als we er over praten dat klopt het tijdstip precies. Ook het Wholisme is nog steeds een voortdurende aanvulling voor mij.
 
 

20-08-2012
 
Het is lang geleden dat ik hier ben geweest. Eerst het idee ik heb even niets te vertellen. Ik ben in april aan mijn oog geopereerd en het is een lange weg. Maar ik mag auto rijden en dat is fijn. Toen ik thuis kwam was mijn auto aan de zijkant aangereden en de dader op het kerkhof! Uiteindelijk moet ik het zelf betalen, van het Waarborgfonds win je het niet.
 
Het is een poos heel goed gegaan met mij.Lekker fietsen en sporten. Genieten van de Partner dagen van het Wholism Project, ik ben naar een 2daagse verdiepings cursus geweest. Heel fijn en ook gezellig.
 
De laatste maanden gaat het minder qua gezondheid. Het sluipt er in, meer vermoeid. En op gegeven moment kortademig. Via mijn huisarts naar de spoedeisende hulp. Op de longfoto was vocht te zien. Ik had en heb op die plek heftige pijn en eigenlijk had ik daar al een poos pijn. Maar ik dacht aan spierpijn.
Er is vocht weg gehaald en op kweek gezet. Ik ben in een week 4x naar het ziekenhuis geweest voor onderzoek en weer foto's.
Woensdag een mamafoto en echo van mijn r.borst. Er zit een hard schijfje op een zenuwbaan en dat doet pijn. Ik wil het weg laten halen maar ze moeten wel zeker weten of het niets anders is. Donderdag krijg ik bij de internist alle uitslagen. En naar aanleiding van dat gesprek ga ik thuis uitvogelen wat ik wel en wat ik niet wil.
 
22-09-2012
Ik heb kanker in mijn rechter borst, in het longvocht en longvlies van mijn rechter long en in al mijn wervels. Inmiddels heb ik 3 weken achter elkaar chemo gekregen. Taxol die chemo heb ik nog niet gehad. Door het kunnen neutraliseren van de chemo (heb ik geleerd) heb ik geen last van de bijverschijnselen. Ik heb zelfs meer honger gekregen. Ik heb wel pijn op de plekken van het vocht achter mijn long, nu ongeveer 4 maanden. Paracetamol helpt niet en ik heb nu Diclofenac maar dat doet ook niet veel. Dus maar wat anders vragen.
Volgende week heb ik geen chemo, wel bloed prikken en een afspraak bij de internist. Als mijn bloed goed is hoop ik nog 2 of 3 chemo's te krijgen. Op dit moment zijn alleen mijn witte bloedlichaamtjes laag, 2.
Ik moet wel rustig aan doen anders ben ik buiten adem en als ik iets gedaan heb in huis ga ik even liggen op bed. Meestal ga ik na de lunch zo'n anderhalf uur rusten. Lekker lezen of een beetje soezen.
 
 
Ik heb inmiddels 11x Taxol chemo gehad en ik voelde mij begin december zo moe dat ik een maand wilde stoppen om bij te komen. En toen kreeg ik het gevoel ik wil stoppen met mijn chemo kuur voor december 12-12-2012. En dat heb ik gedaan.
Ik ben wel onder controle en mijn bloed is erg goed. Mijn tumormarkers zin 2x gezakt van 89 naar 59, zo zie ik het graag.
Ik ben wel heel gauw moe en lig elke middag op de bank te lezen of te slapen.